Vinylester zwembad met plage Empire pools monoblock inbouwzwembad
Vinylester zwembad met plage Empire pools monoblock inbouwzwembad
Empire pools Nero vinylester
Vinylester zwembad kopen? Empire pools Nero is een Nederlandse TOP kwaliteit monoblock inbouwzwembad.
€ 19.995,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Vinylester zwembad in de tuin?

Vinylester zwembad in uw eigen tuin? Inbouwzwembad.nl heeft een vinylester zwembad van Nederlandse TOP kwaliteit gevonden; Empire pools Nero. Vinylesterhars is een hars geproduceerd door de verestering van een epoxyhars met acryl- of methacrylzuren. Dit thermohardende materiaal is een sterker alternatief voor polyester. Vinylester heeft een lagere harsviscositeit (ongeveer 200 cps) dan polyester (ongeveer 500 cps). Het vinylester hars is een veel voorkomende hars in de scheepvaartindustrie vanwege de corrosieweerstand en het vermogen om waterabsorptie te weerstaan. Een vinylester zwembad is osmose bestendig en tevens goed bestand tegen chemicalien. Vinyester is extreem duurzaam en heeft een normale levensduur van een 80 jaar. Door de verschillende lagen vinylester te gebruiken in onze Empire Pools en de honingraatstructuur wordt er een dikke wand gecreëerd van 22 mm. Deze honingraatstructuur van het vinylester zwembad zorgt voor stevigheid enerzijds, en anderzijds voor isolatie van de kuip. Wist u bijvoorbeeld dat ook het top merk Starline zwembaden worden gemaakt van Vinylester? De grondstoffenleverancier van Empire pools is exact dezelfde!

Afmeting vinylester zwembad Nero: 800 cm x 350 cm x 150 cm diep.
Monoblock inbouwzwembad laten bouwen

Monoblock inbouwzwembad betekend super snel zwemmen

Wilt u een mooi zwembad laten inbouwen? Een monoblock inbouwzwembad heeft relatief weinig impact in uw tuin en is ook één van de snelste bouwwijzes. Vanaf het grondwerk kunnen wij een dergelijk bad in 3 dagen plaatsen. Verder is er ook geen betonvloer benodigd, maar wordt gewerkt met een stabilisatiezandvloer.

De Empire Pools zwembaden worden door ons zwembad bouwteam onder leiding van zwembad installateur Wim ingebouwd bij u. Voor het monoblock inbouwzwembad laten inbouwen wordt nog een meerprijs gerekend. Dit is geheel afhankelijk van de uw situatie en uw wensen. Onze zwembadbouwer Wim heeft al 20 jaar ervaring met het inbouwen van monoblock zwembaden.

Vinylester monoblock inbouwzwembadDit zwembad Empire pools Nero wordt geleverd inclusief:
  • 2 hoogwaterlijn skimmers
  • 4 inspuiters
  • 2 LED onderwater spots
  • Plagedeel 
  • Rechte trap
Optioneel kunt u kiezen voor een afdekking:
  • Opbouw lamellenafdekking met PVC lamellen
  • Inbouw lamellenafdekking met PVC lamellen
  • Inbouw lamellenafdekking met Polycarbonaat solar lamellen
Een inbouw lamellenafdekking wordt prachtig onder het plage deel verwerkt, zodat u geen effectieve zwemruimte kwijt bent in uw monoblock inbouwzwembad!

Een speciale TÜV goedgekeurde, gellaag geeft een glanzend oppervlakte en is bestand tegen lange termijninvloed van chloor, UV-radiatie en temperatuurschommelingen. Wilt u een Empire pools vinylester monoblock inbouwzwembad laten inbouwen? Maak dan nú een afspraak bij ons in Zevenbergen om alle mogelijkheden te bespreken.

Op een Empire pools vinylester zwembad van Inbouwzwembad.nl wordt 10 jaar garantie gegeven op de constructie, 5 jaar op osmose en 2 jaar op alle accessoires.