PP inbouwzwembad lichtgrijs design zwembad poollux monoblock zwembad polypropyleen pp bad in aanbouw met plage voor lamellenafdekking pp bad lichtblauw met hoektrap Kleuren PP zwembad
PP inbouwzwembad lichtgrijs design zwembad poollux monoblock zwembad polypropyleen pp bad in aanbouw met plage voor lamellenafdekking pp bad lichtblauw met hoektrap Kleuren PP zwembad
Poollux zwembad PP
Design zwembad gemaakt van polypropyleen zijn binnen een dag of 2 tot 3 te plaatsen. PP zwembad Poollux geeft dé wellness in uw tuin!
€ 12.950,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

PP zwembad Poollux

Poollux design zwembadPP zwembad Poollux is gemaakt van 8mm dik polypropyleen en kunnen worden geleverd in allerlei maten tot een maximum van 12 meter x 3,75 meter (binnenmaats). Deze prachtige PP zwembaden worden geleverd met alle inbouwdelen al voor gemonteerd en ook het leidingwerk ligt al om het bad heen. Dit zodat de montage bij u ter plaatse slechts een dag of 2 tot 3 zal duren. De polypropyleen platen van het pp zwembad worden aan elkaar gelast door middel van een spiegellas (versmelting) waardoor je bij een gevuld bad geen lasnaad meer ziet. Hierdoor ziet een Poollux PP zwembad er prachtig strak uit. Bij een PP zwembad is geen inwerking van chemische producten en géén osmose mogelijk!

Design zwembad in diverse kleuren

Design zwembad trappenDesign zwembad Poollux is leverbaar in diverse kleuren; wit, zandkleur, donkergrijs en drie soorten blauw. Om de kleurgarantie te kunnen geven worden de polypropyleen platen gekleurd in de massa. Standaard worden deze design zwembaden voorzien van een 5 cm dikke wandisolatie rondom. Er zijn diverse varianten inlooptrappen mogelijk. De meest voorkomende trappen ziet u hier rechts. Als u kiest voor een inlooptrap zijn de tredes ook uitgevoerd met een anti slip laag. Kom verder langs voor een advies op basis van uw wensen over alle andere accessoires als de zwembadpomp, filter, (lamellen) afdekking, verlichting, waterbehandeling etc, etc. 

Wat is nu het verschil tussen PE en PP zwembaden? PP (polypropyleen is een sterker materiaal dan PE (polyethyleen). PE is ook iets krasgevoeliger dan PP.

Met een kraan wordt uw design zwembad achter in de tuin gehesen. Het bad heeft hiervoor 10mm dikke verstevigingen, haken voor de kraan en een compleet houten frame ter versteviging tijdens het transport. Mooi van PP is ook het feit dat polypropyleen geen footprint geeft! Polypropyleen is namelijk voor 99% recyclebaar! De getoonde prijs geldt als voorbeeld voor een zwembad van 600 x 300 x 150 cm met inbouwdelen en transport vanuit de fabriek naar uw tuin.

Bij dit design zwembad wordt 10 jaar garantie gegeven op de structuur.