Vragen over een inbouw zwembad?

Heeft u vragen over een inbouw zwembad? Ons klantenservice team helpt u graag verder! Zowel per telefoon als in onze winkel helpen wij u natuurlijk graag. Als het gaat om het onderhoud van uw inbouw zwembad, waterbehandeling of technische vragen dan zorgen wij dat u snel weet waar u aan toe bent.

Openingstijden klantenservice:
Telefonische bereikbaarheid 076-8200814 - ma t/m vrij van 10:00 uur tot 16:30 uur

Openingstijden winkel & showtuin:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:30 uur 
Zaterdag van 10:00 - 16:00 uur

 

Installatie van een inbouwzwembad

Polyester zwembaden, bouwkundige zwembaden en zwemvijvers worden door ons altijd afgeleverd en geïnstalleerd. Dit omdat wij een hoge kwaliteit standaard hebben en er verzekerd van willen zijn dat dit goed gebeurd. Het is daarom niet mogelijk een polyester zwembad zelf te installeren ook al bent u zelf heel handig. Wanneer voor de aflevering een kraan noodzakelijk blijkt zijn deze evt extra kosten voor uw rekening. In overleg met de zwembadbouwer wordt bepaald of dit nodig is. Wij kunnen u evt een voorstel doen voor een kraan, maar u bent daar vrij in. Onze zwembadbouwer mag echter niet worden opgehouden in zijn werkzaamheden bij een zelf geregelde kraan. E.v.t. extra uren komen dan helaas voor uw rekening.

Na de installatie van het zwembad krijgt u ook uitleg over het gebruik en onderhoud van uw zwembad. Daarnaast uiteraard ook extra advies over de waterkwaliteit en het onderhoud van het inbouw zwembad.

 

Garantie op inbouwzwembaden
 

Is uw aankoop van voor 01-01-2023? Klik dan hier.

Elk bad heeft eigen garantie voorwaarden zoals vermeld zijn op deze website bij het product van uw keuze. Heeft u vragen over onze garantie procedure? Bel ons gerust op 076-8200814.