Garantie bij aankopen van vóór 01-01-2023

Helaas is op 15 november 2022 het faillissement uitgesproken over het voormalige Inbouwzwembad.nl. Door extreme groei in personeel, vertraagde leveringen en daarop volgende enorme voorraden kon het bedrijf helaas niet meer aan haar verplichtingen voldoen.

Voor vragen over uw garantie bij aankopen van vóór 01-01-2023 dient u zich in de basis te wenden tot:
Mr. Oonk-Pallandt van Lawwise advocaten
faillissementen@lawwise.nl

In de daarop volgende faillissement periode is het complete bedrijf en de daaronder vallende bedrijven te weten ZwembadenWebshop.nl, Hottub & Spa en Inbouwzwembad.nl opgekocht. Jammer genoeg was door het faillissement een zo genoemde doorstart voor ons geen optie. Dit daar er binnen de oude organisatie te veel speelde om er een duidelijk beeld van te verkrijgen. Gezien bovenstaande is er een nieuw bedrijf opgestart en is inmiddels de inschrijving bij de Kamer van Koophandel een feit.

Toch wel met enige trots kunnen wij mededelen dat vanaf 1 januari 2023 bovenstaande handelsnamen ingeschreven staan onder onze nieuwe naam Zwembadenwebshop B.V.

Helaas vervallen alle garanties omtrent alle aankopen van voor 1 januari 2023.

Echter mocht er bij u een klacht zijn kunt u altijd het contactformulier en naar ons toe zenden. Wij zullen dan altijd te woord willen staan om te bekijken of de klacht verholpen kan worden binnen onze nieuwe mogelijkheden.

Team Inbouwzwembad.nl