Openingstijden showroom:
Ma-vr van 09:00 - 17:30
Zat van 10:00 - 16:00

Showtuin inbouwzwembaden

Inbouwzwembad.nl
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076-8200814
info@inbouwzwembad.nl

Zwembad afdekken kan op allerlei verschillende manieren

Zwembad afdekken is natuurlijk erg belangrijk. Enerzijds voor het tegenhouden van rondvliegend vuil als blaadjes, takjes enzovoort. Het zwembad afdekken is ook zeer belangrijk voor het behouden van de warmte in het zwembad. En soms is het zwembad afdekken ook belangrijk in verband met de veiligheid van kinderen. Maar op welke manier kunt u het beste uw inbouw zwembad afdekken?


Weergave:


Bezig met laden...

Lamellenafdekking, stavenafdekking, foam of maatwerk afdekzeilen

Lamellenafdekking is natuurlijk de meest veilige en mooiste manier van het afdekken van het zwembad. Uiteraard is dit doorgaans ook de duurste manier van het zwembad afdekken. Voor standaard zwembadmaten hebben we ook een betaalbare lamellenafdekking gevonden. Andere opties zijn het kiezen voor stavenafdekking, foam afdekking of maatwerk afdekzeilen. Voor de zomer wordt doorgaans een zomerafdekking, noppenfolie gebruikt. Voor de winter wordt een PVC winterafdekking gebruikt.
 

Zwembadafdekking advies nodig?

Zwembadafdekking advies nodig voor uw situatie en zwembad? Of wilt u een offerte voor een mooie lamellenafdekking? Bel ons gerust op 076-8200814 en wij helpen u graag verder met het beste advies.