Top
Zwembadafdekking

Zwembad afdekken kan op allerlei verschillende manieren

Zwembad afdekken is natuurlijk erg belangrijk. Enerzijds voor het tegenhouden van rondvliegend vuil als blaadjes, takjes enzovoort. Het zwembad afdekken is ook zeer belangrijk voor het behouden van de warmte in het zwembad. En soms is het zwembad afdekken ook belangrijk in verband met de veiligheid van kinderen. Maar op welke manier kunt u het beste uw inbouw zwembad afdekken?

Lamellenafdekking, stavenafdekking, foam of maatwerk afdekzeilen

Lamellenafdekking is natuurlijk de meest veilige en mooiste manier van het afdekken van het zwembad. Uiteraard is dit doorgaans ook de duurste manier van het zwembad afdekken. Voor standaard zwembadmaten hebben we ook een betaalbare lamellenafdekking gevonden. Andere opties zijn het kiezen voor stavenafdekking, foam afdekking of maatwerk afdekzeilen. Voor de zomer wordt doorgaans een zomerafdekking, noppenfolie gebruikt. Voor de winter wordt een PVC winterafdekking gebruikt.

Zwembadafdekking advies nodig?

Zwembadafdekking advies nodig voor uw situatie en zwembad? Of wilt u een offerte voor een mooie lamellenafdekking? Bel ons gerust op 076-8200814 en wij helpen u graag verder met het beste advies.
Evodeck lamellenafdekking
Evodeck lamellenafdekking
Zwembadlamellen in complete sets voor de meest gangbare afmetingen zwembad. Kies een zwembadrolluik van Evodeck voor kwaliteit. Nú ook op zonne energie mogelijk!
 4.995,00
Igloo II luxe lamellenafdekking
Igloo II luxe lamellenafdekking
Opbouwrolluik in complete sets voor de meest gangbare afmetingen zwembad. Kies deze luxe zwembadlamellen met een prachtige vormgeving en 5 jaar garantie!
 8.795,00
Winterafdekking Skin Freeze
Winterafdekking Skin Freeze
Winterafdekzeil Skin Freeze is een prachtige winterafdekking voor het inbouwzwembad. Complete winterafdekking met grondpennen, elastiek en opbergzak.
 16,00