Openingstijden showroom:
Ma-vr van 10:00 - 18:00
Zat van 10:00 - 16:00

Showtuin inbouwzwembaden

Inbouwzwembad.nl
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076-8200814
info@inbouwzwembad.nl

Zwemvijver voor een natuurlijke sfeer

Een mooi aangelegde zwemvijver geeft zwemplezier in een natuurlijke omgeving. Een zwemvijver bestaat uit twee gedeeltes. Het zwemgedeelte van een zwemvijver is niet veel anders dan bij een normaal inbouwzwembad. Het tweede gedeelte is de helofytenbak. Deze helofytenbak is opgebouwd uit zand, grind en lavasteen waarin de planten van de zwemvijver worden geplaatst. De planten van een zwemvijver zorgen voor de reiniging van het water.

De voordelen van een zwemvijver:
  • Geen gebruik van chemicaliën
  • Zachter water
  • Geen geïrriteerde huid en ogen
  • Tuin behoud zijn natuurlijke uitstraling
  • Alle maanden van het jaar geeft een zwemvijver plezier

Zwemvijver aanleggen zelf of laten doen?

Een zwemvijver aanleggen is wel echt specialistisch werk. Zo dienen de afmetingen correct berekend te worden zodat er een juiste hoeveelheid planten wordt gebruikt voor de waterzuivering. U zal vaak te maken met grondwater wat voor problemen kan zorgen. Een zwemvijver aanleggen is zo makkelijk nog niet. Zo ligt bijvoorbeeld onderin de helofytenbak een drainagebuis. Via deze buis gaat het water naar het zandfilter waar het water nog verder gefilterd wordt. Ook zal de capaciteit van de gebruikte zandfilter goed moeten worden afgestemd op de hoeveelheid water, de af te leggen afstand en de eventuele extra apparaten welke in de flow worden geplaatst.

Opzet zwemvijver aanleggen

Zwemvijver kosten laten berekenen?

Wilt u de kosten voor het aanleggen van een zwemvijver laten berekenen? Wim Jansen, onze zwembadbouwer heeft al jaren ervaring in het aanleggen van zwemvijvers. Zo vind u bovenaan deze pagina een aantal mooie foto's van referentie projecten. De zwemvijver kosten in de aanleg kunnen best meevallen. Bij goede bereikbaarheid, goede ondergrond, goede voorbereiding zullen de zwemvijver kosten echt wel meevallen. Ook op langere termijn bespaart u uiteraard enorm veel tov een normaal inbouwzwembad omdat geen chemicaliën worden toegevoegd. Vraag nú een offerte aan voor uw zwemvijver kosten!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl