Top
Waterbehandeling

Zwembad chloor doseersystemen, zoutelektrolyse of hydrolyse

Zwembad chloor doseersystemen van diverse merken online bekijken en vergelijken. Welke van de zwembad chloor doseersystemen past bij uw situatie? Een van de meest gebruikte doseersystemen is bijvoorbeeld de dubbele peristaltische doseerpomp Wij helpen u graag met de keuze van het beste pH en zwembad chloor doseersysteem welke aansluit op uw behoefte en natuurlijk bij uw zwembad. 

Zwembad waterbehandeling is super belangrijk

U heeft natuurlijk het meeste plezier van uw zwembad wanneer het water mooi helder blauw is. Een goede zwembad waterbehandeling is dan essentieel. Er zijn diverse systemen voor zwembad waterbehandeling die u helpen om het beste zwembadwater te realiseren. En belangrijker nog; te behouden onder alle verschillende omstandigheden. Bekijk bijvoorbeeld de nieuwste technologie van Sugar Valley eens met volledige chloorvrije zwembad waterbehandeling. Heeft u een groen zwembad? Of heeft u vragen over zwembad waterbehandeling? Bel ons gerust op 076-8200814 voor het beste advies!
Doseerpomp voor chloor en zuur (niet meer leverbaar)
Doseerpomp voor chloor en zuur
Dubbele peristalitsche doseerpomp van Technopool. Mooi automatisch doseersysteem voor chloor en zuur meting en vloeistof toedienen.
 995,00
pH doseerpomp
pH doseerpomp
Peristaltische doseerpomp voor pH regulatie. De sonde meet de pH waarde. Wanneer deze te hoog is wordt door de pH doseerpomp zuur toegediend.
 345,00
Hayward Salt & Swim zoutsysteem (niet meer leverbaar)
Hayward Salt & Swim zoutsysteem
Hayward Salt & Swim voor zwembaden tot 110 m3. Zoutsysteem voor gebruik van zoutelectrolyse in plaats van chloor. Natuurlijke manier van chloreren!
 895,00
Sugar Valley pH & chloor en zwembadautomatisering
Sugar Valley pH & chloor en zwembadautomatisering
pH en chloor regelsysteem voor het zwembad. De Sugar Valley is een volledige zwembad automatisering. Regelt pH, redox, pomp, warmtepomp, verlichting en?
 2.195,00
Hayward zwembadregelunit control station
Hayward zwembadregelunit control station
Zwembadautomatisering met een compleet doseersysteem? Hayward zwembadregelunit zorgt voor de aansturing van uw zwembad en bijsturen het van pH en chloor.
 2.995,00
Sugar Valley Hidrolife zoutelectrolyse en zwembadbesturing
Sugar Valley Hidrolife zoutelectrolyse en zwembadbesturing
Zout in zwembad in plaats van chemisch chloor. De Hidrolife maakt u van uw inbouwzwembad een zoutelectrolyse zwembad. Een gezondere zwemervaring!
 2.295,00
Sugar Valley Oxilife hydrolyse en zoutelectrolyse
Sugar Valley Oxilife hydrolyse en zoutelectrolyse
Zwembad hydrolyse in combinatie met laag zoutgehalte elektrolyse. Sugar Valley Oxilife is desinfectie met een minimum aan zout. Nú een chloorvrij zwembad!
 2.495,00
Sugar Valley Aquascenic hydrolyse en koper/zilver ionisatie
Sugar Valley Aquascenic hydrolyse en koper/zilver ionisatie
Koper zilver ionisatie voor volledig natuurlijke waterbehandeling. Sugar Valley Aquascenic zwembad ionisator geeft u een zwembad zonder chloor!
 2.995,00
Blue Lagoon UV-C Tech
Blue Lagoon UV-C Tech
Uv desinfectie door de Blue Lagoon zwembad lamp. Een UV-C Tech zorgt voor een bacteriedodende werking waardoor minder chloor nodig is!
 325,00
Blue Lagoon Saltwater UV-C
Blue Lagoon Saltwater UV-C
Blue Lagoon saltwater UV-C lamp is speciaal ontwikkeld voor zout baden. UV lamp voor zoutelectrolyse baden dood bacteriën waardoor minder productie van chloride nodig is!
 395,00
Natriumhypochloriet 12,5% chloor
Natriumhypochloriet 12,5% chloor
Vloeibaar chloor natriumhypochloriet 12,5% bestellen? Bestel gemakkelijk online en kom de jerrycan afhalen in de winkel in Zevenbergen.
 30,00
Zwavelzuur
Zwavelzuur
Vloeibaar zuur voor zwembad 44,1% om automatisch ph minus te laten toedienen aan het zwembadwater met een doseerpomp.
 25,00