Hayward Salt & Swim zoutsysteem 2.0
Hayward Salt & Swim zoutsysteem 2.0

Hayward Salt & Swim voor zwembaden tot 110 m3. Zoutsysteem voor gebruik van zoutelectrolyse in plaats van chloor. Natuurlijke manier van chloreren!

€ 1.650,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Zoutsysteem Hayward Salt & Swim

Zoutsysteem Salt & Swim™ 3C is een nieuw zoutelectrolyse systeem. Het zoutsysteem is ontworpen voor iedereen die minder tijd en moeite wil spenderen aan behandeling en onderhoud van hun inbouwzwembad. Verder zorgt het zoutsysteem voor een natuurlijkere manier van chloreren. Het water wordt zachter en u zult minder chloor ruiken. Een zoutsysteem zorgt ervoor dat chloride van het natrium wordt gescheiden. Dit is een oneindig scheikundig proces. 
 

Eenvoudig te installeren en gebruiken; dit zoutsysteem garandeert een continue behandeling van baden tot 110 m³ zonder toevoeging van chemicaliën en met minder en kostenefficiënter onderhoud. Zout gaat immers éénmaal in het water en daaruit kan continue chloride worden geproduceerd.
 

Hayward Salt & Swim eigenschappen

Bij het gebruik van de Salt & Swim blijft het bijhouden van de pH wel zeer belangrijk. Mogelijk zelfs belangrijker dan bij het gebruik van chemisch chloor. Een pH regelaar is daarom ten zeerste aan te bevelen in combinatie met de Hayward Salt & Swim. Zo heeft u een systeem voor een eenvoudig en compleet onderhoud van uw zwembad.

Eigenschappen van de Hayward Salt & Swim 3C:

  • Eenvoudig te installeren
  • Makkelijk in gebruik
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor zwembaden tot 110 m³
Nieuwe functionaliteit van Hayward Salt & Swim: detecteert of de afdekking gesloten is om chloor toevoeging te verminderen. Download hier alvast de handleiding van de Hayward Salt & Swim 3C.