Top
Zwembad tegels

Zwembad tegels zijn sfeer bepalend

Zwembad tegels werken een inbouw zwembad helemaal af. Mooie zwembad tegels welke zijn afgestemd op de stijl en de kleuren van de rest van de tuin zijn sfeer bepalend. Goed gekozen zwembad tegels maken uw paradijs in de achtertuin natuurlijk helemaal af. Een goede zwembad tegel is uiteraard anti slip en een lange levensduur. Wij hebben de beste zwembad tegels uitgezocht bij een Belgische en een Deense importeur welke al jaren diverse natuurstenen importeren en produceren. Bekijk bijvoorbeeld de meest verkochte Twilight basalt zwembad tegels of de nieuwste keramische randtegels van Scandi-roc.

Zwembad randtegels voor een luxe uitstraling

Zwembad randtegels met een nette afgeronde neus zorgen ervoor dat u tijdens het in- en uitstappen in het zwembad uzelf niet bezeerd. Een mooie zwembadrand met een nette afgewerkte neus zorgen voor de meest luxe uitstraling van het complete zwembad. In onze showtuin in Zevenbergen hebben wij zeer veel stalen beschikbaar van nog veel meer zwembad randtegels. Wilt u uw zwembadrand netjes afwerken? Bekijk dan ons complete assortiment zwembad randtegels en vraag naar een prijsopgaaf.
Betonnen randtegels met hoekige neus (niet meer leverbaar)
Betonnen randtegels met hoekige neus
Betonnen randtegel voor rond het zwembad. Goedkope zwembadrandtegel van Scandi-roc. Athen betonnen randtegel met mooie pakketprijzen.
 22,50
Twilight randtegels antraciet met neus (niet meer leverbaar)
Twilight randtegels antraciet met neus
Twilight tegels voor rond het zwembad. Prachtige zwembad randtegels van super kwaliteit en een zeer nette afwerking. Kies voor Twilight randtegels met een neus!
 27,50
Keramische randtegels (niet meer leverbaar)
Keramische randtegels
Strakke zwembadrand? Heeft u een design tuin met strakke lijnen? Kies dan voor de keramische randtegels van Scandi-roc. Prachtige zwembadrandtegels.
 52,00