Top
Zwembad tegels

Zwembad tegels zijn sfeer bepalend

Zwembad tegels werken een inbouw zwembad helemaal af. Mooie zwembad tegels welke zijn afgestemd op de stijl en de kleuren van de rest van de tuin zijn sfeer bepalend. Goed gekozen zwembad tegels maken uw paradijs in de achtertuin natuurlijk helemaal af. Een goede zwembad tegel is uiteraard anti slip en een lange levensduur. Wij hebben de beste zwembad tegels uitgezocht bij een Belgische importeur die al jaren diverse natuurstenen importeert en produceert. Bekijk bijvoorbeeld de Pepperino Dark zwembad tegels van Chinees graniet. Deze zijn gevlamd en geborsteld voor het mooiste effect. 

Zwembad randtegels

Zwembad randtegels met een nette afgeronde neus zorgen ervoor dat u tijdens het in- en uitstappen in het zwembad uzelf niet bezeerd. Een mooie zwembadrand met een nette afgewerkte neus zorgen voor de meest luxe uitstraling van het complete zwembad. In onze showtuin in Zevenbergen hebben wij diverse stalen beschikbaar van de onderstaande zwembad randtegels. Wilt u uw zwembadrand netjes afwerken? Bekijk dan ons complete assortiment zwembad randtegels.
Twilight randtegels antraciet met neus
Twilight randtegels antraciet met neus
Twilight tegels voor rond het zwembad. Prachtige zwembad randtegels van super kwaliteit en een zeer nette afwerking. Kies voor Twilight randtegels met een neus!
 27,50