Twilight randtegels antraciet met neus
Twilight randtegels antraciet met neus
Twilight tegels voor rond het zwembad. Prachtige zwembad randtegels van super kwaliteit en een zeer nette afwerking. Kies voor Twilight randtegels met een neus!
€ 57,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Zwembad randtegels Twilight van basalt steen

Boord en binnenhoek zwembad randtegelsZwembad randtegels Twilight zijn gemaakt van het duurzame basalt steen. Deze zwembad randtegels zijn antraciet van kleur en gevlamd en geborsteld. Dit geeft een ruwe anti slip structuur aan de zwembad randtegels. De zwembad randtegels zijn verkrijgbaar in boorden en binnenhoeken. De boorden zijn altijd 50 cm lang en 35 cm breed. De binnenhoeken zijn altijd 50 cm x 50 cm

Tegels voor rond het zwembad in twee diktes

Tegels voor rond het zwembad Twilight zijn leverbaar in twee verschillende diktes. Tegels van 2 cm dik en tegels van 3 cm dik. De neus bij de tegel voor rond het zwembad van 2 cm is dan totaal 4 cm. Bij de tegel van 3 cm dik is de tegel inclusief neus totaal 5 cm dik.

Bij deze even een voorbeeld rekensom voor een zwembad van 800 cm x 400 cm binnenmaats. 

Aantal tegels = omtrek x 2
24 meter x 2 = 48 rechte boordtegels
En uiteraard 4 hoektegels.

Tarief van de randtegels is vanaf 20 stuks inclusief transport. Bestel deze tegels voor rond het zwembad gemakkelijk online, óf kom naar onze winkel om de diverse stalen randtegels te bekijken!