Twilight randtegels antraciet met neus
Twilight randtegels antraciet met neus

Twilight tegels voor rond het zwembad. Prachtige zwembad randtegels van super kwaliteit en een zeer nette afwerking. Kies voor Twilight randtegels met een neus!

€ 27,50
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Zwembad randtegels Twilight van basalt steen

Boord en binnenhoek zwembad randtegelsZwembad randtegels Twilight zijn gemaakt van het duurzame basalt steen. Deze zwembad randtegels zijn antraciet van kleur en gevlamd en geborsteld. Dit geeft een ruwe anti slip structuur aan de zwembad randtegels. De zwembad randtegels zijn verkrijgbaar in boorden en binnenhoeken. De boorden zijn altijd 50 cm lang en 35 cm breed. De binnenhoeken zijn altijd 50 cm x 50 cm

Tegels voor rond het zwembad in twee diktes

Tegels voor rond het zwembad Twilight zijn leverbaar in twee verschillende diktes. Tegels van 2 cm dik en tegels van 3 cm dik. De neus bij de tegel voor rond het zwembad van 2 cm is dan totaal 4 cm. Bij de tegel van 3 cm dik is de tegel inclusief neus totaal 5 cm dik.

Bij deze even een voorbeeld rekensom voor een zwembad van 800 cm x 400 cm binnenmaats. 

Aantal tegels = omtrek x 2
24 meter x 2 = 48 rechte boordtegels
En uiteraard 4 hoektegels.

Tarief van de randtegels is vanaf 20 stuks inclusief transport. Bestel deze tegels voor rond het zwembad gemakkelijk online, óf kom naar onze winkel om de diverse stalen randtegels te bekijken!

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl