Top
Polyester monoblock zwembad

Polyester zwembad van een top kwaliteit

Polyester zwembad aan het uitzoeken? Inbouwzwembad.nl heeft een top kwaliteit polyester zwembaden in het assortiment van een gerenommeerde Europese fabrikant. Monoblock zwembad is eigenlijk de verzamelnaam voor alle baden die in één geheel in de tuin worden getild door een kraan. Polyester, PE en PP zwembaden vallen onder deze groep. Een polyester zwembad heeft veel voordelen en uiteraard ook enkele nadelen. De voor- en nadelen van een polyester zwembad in een handig overzicht.


Polyester zwembad voordelen:

  • Zeer snel in te bouwen
  • Strakke vormgeving, met inlooptrappen
  • Nooit een liner vervangen
  • Zoutelektrolyse is mogelijk
Polyester zwembad nadelen:
  • Wordt altijd met een kraan geplaatst
  • Dient altijd door onze zwembadbouwer ingebouwd te worden
  • Bij hoog grondwater is juiste drainage noodzakelijk
  • Bij te warm zwemwater kan osmose ontstaan
Om dit laatste risico te minimaliseren hebben wij nu ook een lijn polyester zwembaden met keramische laag van Norsup opgenomen in ons assortiment! 

Polyester zwembad Montecito
Polyester zwembad Montecito
Polyester zwembad bak in een zeer betaalbare set Montecito. Zwembad laten bouwen in de tuin met zo min mogelijk overlast. kies een polyester zwembad bak!
 12.995,00
Poollux monoblock zwembad PP
Poollux monoblock zwembad PP
Design zwembad gemaakt van polypropyleen zijn binnen een dag of 2 tot 3 te plaatsen. Monoblock zwembad Poollux geeft dé wellness in uw tuin!
 10.950,00
Polyester zwembad Aspen
Polyester zwembad Aspen
Polyester zwembad kopen in een zeer betaalbare set. Aspen is een goedkoop polyester zwembad waarbij u verzekerd bent van de beste accessoires en garantie!
 13.495,00
Polyester zwembad Colorado
Polyester zwembad Colorado
Rechthoekig zwembad in de tuin? Inbouw zwembad compleet in een pakketvorm. Polyester zwembad met volop zwemruimte door de hoek inlooptrap.
 17.495,00
Royal Dutch monoblock zwembad PE
Royal Dutch monoblock zwembad PE
Inbouwzwembad voor strakke tuin gemaakt van polyethyleen is binnen een dag of 3 te plaatsen in uw tuin. PE zwembad Royal Dutch voor een design tuin!
 14.450,00
Polyester zwembad Houston
Polyester zwembad Houston
Groot polyester zwembad kopen in een zeer betaalbare set. Houston polyester zwembad laten inbouwen door onze zwembadbouwer met 20 jaar ervaring!
 17.995,00
Keramisch zwembad Montecito
Keramisch zwembad Montecito
Keramisch zwembad in verschillende maten in een zeer betaalbare set. Kleinere tuin? Kies een polyester zwembad klein, middel en groot met een keramische afwerking!
 12.499,00
Keramisch zwembad Sedona
Keramisch zwembad Sedona
Norsup keramisch zwembad in twee afmetingen en een zeer betaalbare set. Ceramic pool staat voor jarenlang onbezorgd genieten. Kies een polyester bad met keramische laag!
 19.999,00