pe bad half ingebouwd Pe zwembad met plage PE zwembad met hoek inlooptrap pe ulvenhout pe zwembad met verrijker in tuin pe bad afgewerkt met bovengrondse lamellenafdekking
pe bad half ingebouwd Pe zwembad met plage PE zwembad met hoek inlooptrap pe ulvenhout pe zwembad met verrijker in tuin pe bad afgewerkt met bovengrondse lamellenafdekking
Royal Dutch zwembad PE
Inbouwzwembad voor strakke tuin gemaakt van polyethyleen is binnen een dag of 3 te plaatsen in uw tuin. PE zwembad Royal Dutch voor een design tuin!
€ 14.450,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

PE zwembad Royal Dutch

PE zwembad Royal Dutch wordt, zoals de naam doet vermoeden, volledig in Nederland gemaakt. Onder de strengste kwaliteitsnormen worden deze prachtige maatwerk zwembaden volgens Nederlands vakmanschap gemaakt. Doordat dit PE zwembad in Nederland wordt gemaakt is dit naast TOP kwaliteit ook in een week of 4 gemaakt om in uw tuin geplaatst te worden.  

De 10 mm dik polyethyleen platen maken dit PE zwembad zeer degelijk en kunnen worden geleverd in allerlei maten tot een maximum van 12 meter x 3,75 meter (binnenmaats). In theorie kunnen ze zelfs nog groter gemaakt worden, maar dan worden ze in delen vervoerd en bij u ter plaatsen in elkaar gelast. PE zwembad Royal Dutch is daarnaast door en door UV "gecoat". 

Deze prachtige PE zwembaden worden geleverd met alle inbouwdelen al voor gemonteerd en ook het leidingwerk ligt al om het bad heen. Dit zodat de montage bij u ter plaatse slechts een dag of 2 tot 3 zal duren. De polyethyleen platen worden aan elkaar gelast door middel van versmelting waardoor je bij een gevuld bad geen lasnaad meer ziet. Bij een PE zwembad is geen inwerking van chemische producten en géén osmose mogelijk!
 

Inbouwzwembad voor een strakke tuin

Bent u op zoek naar een inbouwzwembad voor een strakke tuin? Dan is de keuze voor een Royal Dutch PE zwembad een logische! Heeft u allemaal strakke zichtlijnen in de tuin, antraciet, grijze tegels, schilderwerk etc. Dan is zal dit PE inbouwzwembad het pareltje zijn in uw strakke tuin. Er zijn diverse varianten inlooptrappen mogelijk. Als u kiest voor een inlooptrap zijn de tredes ook uitgevoerd met een anti slip laag. 

Wat is nu het verschil tussen PE en PP zwembaden?

De nadelen van PE tov PP:
  • PP (polypropyleen is een sterker materiaal dan PE (polyethyleen)
  • PE is ook iets krasgevoeliger dan PP
  • PE wordt standaard niet voorzien van isolatie rondom
De voordelen van PE tov PP:
  • PE platen zijn 10 mm dik, PP platen zijn 8 mm dik bij ons Poollux bad
  • PE is elastischer dan PP, waardoor het een langere levensduur heeft dan PP
  • Door de elasticiteit zijn de lasnaden zachter dan PP waardoor deze niet kunnen scheuren
  • PE glanst minder dan PP baden
  • Nederlands vakmanschap en top kwaliteit
  • Korte lijnen met de fabrikant
  • Kortere levertijden dan PP baden
Met een kraan wordt dit inbouwzwembad voor uw strakke tuin in het gat gehesen. De getoonde prijs geldt als voorbeeld voor een zwembad van 600 x 300 x 150 cm met inbouwdelen en transport vanuit de Nederlandse fabriek naar uw tuin.

Kom bij ons langs voor een advies op basis van uw wensen over alle andere accessoires als de zwembadpomp, filter, (lamellen) afdekking, verlichting, waterbehandeling etc, etc. 

Bij dit PE inbouwzwembad voor strakke tuin wordt 15 jaar garantie gegeven op de structuur/constructie en 10 jaar op waterdichtheid.