Hoe zou een inbouw zwembad in onze tuin staan?

Hoe groot is dit inbouw zwembad nu eigenlijk? Welke kleur liner zullen wij nemen? Hoe zou dit inbouw zwembad in onze tuin staan? Al deze vragen zijn vaak lastig te beantwoorden. Inbouwzwembad.nl heeft er voor gezorgd dat een aantal opstellingen te bekijken zijn in onze showtuin in Zevenbergen. Zo kunnen klanten een beeld vormen van de kwaliteit van de techniek van het zwembad en hoe een zwembad in hun eigen tuin zou staan. 

Wij hebben een houten Urban pool van 600 x 250 cm opgezet met een inbouwlamel en installatie draaien in de showtuin. Daarnaast hebben we diverse demo hoeken van houten baden staan zodat de kwaliteit goed bekeken kan worden. In onze showroom hebben we ook een klein PP bad opgebouwd staan met een voleldige installatie. Het Infiniteau zwembad is ook te bekijken met een demo hoek. Tot slot zijn wij ook de mogelijkheden aan het bekijken om een inbouw zwembad volledig in te graven in onze showtuin. 


Openingstijden showtuin & winkel:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Goedkoop staalwand zwembad in showtuinJacuzzi in showtuinHouten inbouwzwembad hoekStaalwand inbouwzwembad in showtuinKirami hottub in showtuinIntex purespa bubble in de showtuin