Zwembadspecialist met winkel & showtuin


Inbouwzwembad.nl is dé specialist op het gebied van inbouwzwembad. Vanuit onze enorme ervaring in de opzetzwembaden zijn wij onszelf steeds verder gaan verdiepen in techniek en de bouw van inbouwzwembaden. Onze showtuin en winkel vind je aan de Koekoeksedijk 38 in Zevenbergen.
 
Overzicht van het team van Inbouwzwembad.nl:
 
Bastin van Oers
Eigenaar en verantwoordelijk voor het klantcontact en advisering in onze showtuin. Daarnaast ook verantwoordelijk voor het inkopen van de beste kwaliteit zwembaden en accessoires. 
Bastin van Oers
Wim Jansen
Partner zwembadbouwer met al ruim 20 jaar ervaring in de aanleg van polyester zwembaden, bouwkundige zwembaden, zwemvijvers en allerhande zwembad techniek. Geen uitdaging is te gek voor Wim.
Wim zwembadspecialist
Bernice van Oers
Verantwoordelijke voor het magazijn en logistiek van de inbouwzwembaden en accessoires
Bernice magazijn inbouwzwembad
Sandra van der Kaa
Verantwoordelijk voor de telefonische klantenservice en tevens doet Sandra de boekhouding van Inbouwzwembad.nl. Sandra helpt ook op drukke zaterdagen in de winkel en showtuin.
Sandra klantenservice zwembaden
 

Inbouwzwembad.nl

Koekoeksedijk 38, 4761 PJ  Zevenbergen
076-8200814
info@inbouwzwembad.nl

Rekeningnummer: NL66RABO0349174423
KvK-nummer: 51424681
BTW-nummer: NL850007690B01

Wij hanteren heldere voorwaarden voor de aanschaf van inbouwzwembaden en zwembad accessoires online en respecteren uw 14 dagen herroepingsrecht. Dit houdt in dat u bij online bestelde, standaard producten binnen 14 dagen uw aankoop altijd ongedaan kunt maken en u uw geld retour ontvangt. Bouwkundige zwembaden, zwemvijvers en modulaire zwembaden worden doorgaans op bestelling geleverd, met de door u gewenste afmeting, linerkleur en gewenste inbouwdelen etc. Het retourrecht geldt daarbij helaas niet.