Zwembadspecialist met winkel en showtuin


Inbouwzwembad.nl is dé specialist op het gebied van inbouwzwembaden. Vanuit onze enorme ervaring in de opzetzwembaden zijn wij onszelf steeds verder gaan verdiepen in techniek en de bouw van inbouwzwembaden. Onze showtuin en winkel vind je aan de Koekoeksedijk 38 in Zevenbergen.


 

Team Inbouwzwembad.nl:

 
Bastin | Eigenaar en CEO
Het brein achter Inbouwzwembad.nl. Bastin houdt zichzelf nog bijna dagelijks bezig met de gang van zaken. Zo is hij regelmatig te vinden als adviseur in onze showtuin, is hij verantwoordelijk voor de inkoop van onze baden, onderdelen en alle zaken daaromheen. 

Met zijn creatieve, ondernemende blik ziet Bastin overal kansen en staat hij overal voor open. Heeft u een aantrekkelijke businessdeal? Schroom dan niet contact met hem op te nemen via info@inbouwzwembad.nl.
 

Nathalie | Personal Assistent
Onze alleskunner. Nathalie houdt zich bezig met alle office gerelateerde zaken, administratie, een deel van de inkoop, leverancierscontact en noem zo maar op.

Nathalie ontlast Bastin in zijn dagelijkse werkzaamheden, gaat geen uitdaging uit de weg en denkt graag mee in oplossingen. Als klant zult u deze blonde Vlaming helaas niet veel spreken.
 
 

Naomi | Marketing & Communicatie
Onze creatieveling. Van flyers, brochures en (website)banners tot aan social media en projectfotografie. Van evenementen en sponsoringen tot aan relatiegeschenken. Ze draait er haar hand niet voor om. Naomi bedenkt, ontwikkelt en coördineert al onze marketing en communicatie.

Heeft u een leuk, vernieuwend idee of wellicht een toffe samenwerking in gedachten? Neem dan contact op via marketing@inbouwzwembad.nl. 

Gerben | Logistiek manager
De duizendpoot van Inbouwzwembad.nl. Waar Gerben voorheen een van onze projectmanagers was, houdt hij zich nu meer bezig met het logistieke proces van Inbouwzwembad.nl. Hij heeft onder andere veel contact met onze leveranciers om de producten tijdig bij onze klanten te krijgen.

In contact komen met Gerben kan via info@inbouwzwembad.nl of 076 820 08 14.
 

Thalitha | Projectmanager
Onze kennisbank. Thalitha heeft als projectmanager van Inbouwzwembad.nl heel veel kennis van onze producten en helpt onze klanten graag verder. Ze regelt de processen van A tot Z achter de schermen.

In contact komen met Thalitha kan via info@inbouwzwembad.nl of 076 820 08 14.
 

Kevin, Theo en Twan | Monteurs & Technische dienst
De technische mannen achter Inbouwzwembad.nl. Inmiddels hebben we ons eigen team zwembadbouwers en -onderhouders. Ook voor de technische ruimtes draaien zij hun handen niet om. Deze toppers denken niet in problemen, maar in oplossigen en komen graag langs bij onze klanten met uitdagingen.

In contact komen met Kevin, Theo of Twan? Dat kan via info@inbouwzwembad.nl of 076 820 08 14.
 

Wim | Uitdaging-expert
Onze partner zwembadbouwer. Met zijn ruim 20 jaar lange ervaring in de aanleg van polyester en bouwkundige zwembaden, zwemvijvers en allerhande zwembadtechniek is geen uitdaging hem te gek.

Wim ondersteunt ons bij 'grote' uitdagingen en projecten waar een zeer specialistische kennis gevraagd is.
 


Inbouwzwembad.nl
Koekoeksedijk 38, 4761 PJ  Zevenbergen
076-8200814
info@inbouwzwembad.nl

Rekeningnummer: NL66RABO0349174423
KvK-nummer: 51424681
BTW-nummer: NL850007690B01

Wij hanteren heldere voorwaarden voor de aanschaf van inbouwzwembaden en zwembad accessoires online en respecteren uw 14 dagen herroepingsrecht. Dit houdt in dat u bij online bestelde, standaard producten binnen 14 dagen uw aankoop altijd ongedaan kunt maken en u uw geld retour ontvangt. Bouwkundige zwembaden, zwemvijvers en modulaire zwembaden worden doorgaans op bestelling geleverd, met de door u gewenste afmeting, linerkleur en gewenste inbouwdelen etc. Het retourrecht geldt daarbij helaas niet.