Top
Zwembadrobot

Zwembadrobot kiezen voor schoonmaak van uw zwembad

Zwembadrobot uitzoeken voor de schoonmaak van uw inbouwzwembad. Bepaal allereerst of u een robot wenst voor enkel de bodem van uw zwembad óf voor de bodem, wand en waterlijn. Vervolgens bepaald u de lengte van de kabel welke u nodig heeft voor uw zwembadafmeting. Tot slot bepaalt u of u ook middels een App de zwembadrobot wenst aan te sturen. Op basis van deze antwoorden kunt u de zwembadrobot kiezen die het beste bij u past!

Zwembadstofzuigers van verschillende merken en kwaliteiten

Tot slot bepalen het merk, kwaliteit en de garantie van de zwembadstofzuigers de uiteindelijke prijs. Inbouwzwembad.nl heeft voor u een mooie selectie gemaakt van diverse automatische zwembadstofzuigers welke een prima prijs en kwaliteit verhouding hebben. Heeft u vragen over de keuze van een zwembadrobot? Bel ons gerust op 076-8200814.
Astralpool R series zwembadrobots
Astralpool R series zwembadrobots
Zwembad robot welke de bodem automatisch schoonmaakt is de R3. De R5 en R7 zwembadstofzuiger maken zowel de bodem als de wand en waterlijn schoon!
 795,00
Hayward Tigershark QC zwembadrobot
Hayward Tigershark QC zwembadrobot
Tigershark robot van Hayward voor zowel de bodem als de wand. Hayward zwembadrobot met adaptive seek control logic (ASCL) microprocessor optimaliseert de reinigingsroutine.
 1.095,00
Astralpool H series luxe zwembadrobot
Astralpool H series luxe zwembadrobot
Zwembadrobot met app? Luxe zwembadrobot Astralpool H Duo series in drie varianten. Een trillende borstel én een dubbele aandrijfmotor zorgen voor een perfecte duurzame reiniging!
 995,00