Astralpool R series zwembadrobots Astralpool R series zwembadrobots Astralpool R series zwembadrobots
Astralpool R series zwembadrobots Astralpool R series zwembadrobots Astralpool R series zwembadrobots
Astralpool R series zwembadrobots
Zwembad robot welke de bodem automatisch schoonmaakt is de R3. De R5 en R7 zwembadstofzuiger maken zowel de bodem als de wand en waterlijn schoon!
€ 795,00
Prijs per stuk
 

Zwembadstofzuiger robot R series van AstralPool

Gyro novigatieZwembadstofzuiger R series van Astralpool zijn prachtige 4 x 4 wiel aangedreven zwembad robots met een pomp van 18 m3/u. Deze zwembadstofzuiger is het eerste model met de nieuwe generatie Gyro technologie. Dit intelligente navigatiesysteem zorgt ervoor dat de zwembadstofzuiger het hele zwembad volledig meeneemt in zijn schoonmaak ronde. Deze R series robots hebben handige filtercartridges met een transparant deksel zodat u van bovenaf kunt zien wanneer de cartridges schoongemaakt moeten worden. U kunt de cartridges van de zwembadstofzuiger gemakkelijk van bovenaf verwijderen en onder de kraan houden om af te spoelen.

Zwembad robot in drie varianten

Deze zwembad robot heeft een draaiende borstel aan de onderkant om het vuil als bijvoorbeeld alg op te borstelen. De twee zuigmonden van de zwembad robot zijn in hoogte verstelbaar. De zwembad robot heeft een obstakel detectie zodat hij makkelijk om bijvoorbeeld de trap manoeuvreert.

Deze zwembad robot is leverbaar in drie varianten:
  • R3 zwembad robot - reinigt zwembadbodem - reinigingscyclus 2,5 uur - 16 meter kabel - Tot 9 meter lang
  • R5 zwembad robot - reinigt zwembadbodem, wand en waterlijn - reinigingscyclus 3 uur - 16 meter kabel - Tot 9 meter lang
  • R7 zwembad robot - reinigt zwembadbodem, wand en waterlijn - bediening via app- instelbare reinigingscyclus - 18 meter kabel - Tot 10 meter lang.
De R7 heeft verder een LED aanduiding als de filtercartridge schoongemaakt moet worden, een interne timer en je kan de zwembadafmeting instellen voor een nog nauwkeurigere schoonmaak.

Deze zwembad robot R series heeft 2 jaar garantie. Deze R serie Astralpool robot is nú te bekijken in onze winkel. Bekijk hier ook alvast het filmje van deze prachtige zwembad robot!