Openingstijden showroom:
Ma-vr van 09:00 - 17:30
Zat van 10:00 - 16:00

Showtuin inbouwzwembaden

Inbouwzwembad.nl
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076-8200814
info@inbouwzwembad.nl

Zwembad verwarmen met warmtepomp of solar verwarming?

Zwembad verwarmen is essentieel bij een inbouwzwembad. Wanneer een inbouwzwembad niet wordt verwarmt heeft u er maar een week of 4 plezier van in Nederland. Een inbouw zwembad verwarmen kan middels solar zwembadverwarming of een warmtepomp. Zwembad verwarmen op solar zal doorgaans na het middaguur maar een graad of 4 tot 5 schelen ten opzichte van de basis temperatuur 's ochtends. In de nacht koelt het dan weer flink af. Het zwembad verwarmen met solar energie zorgt ervoor dat u een 1,5 week eerder kunt zwemmen dan zonder verwarming. Met een warmtepomp daarentegen kunt u het hele jaar zwemmen.


Weergave:


Bezig met laden...

Warmtepomp zwembad conventioneel of inverter

Warmtepomp zwembad zijn er grofweg in twee varianten. Een conventionele aan/uit warmtepomp en de nieuwe inverter warmtepompen. Deze laatste zorgt ervoor dat de warmtepomp zwembad langzaam opstart en dan ook langzaam terugschaalt. Hierdoor zijn deze inverter warmtepompen stiller en veel belangrijker nog besparen deze veel energiekosten. Kies een warmtepomp zwembad die het beste bij uw zwembad en wensen past!
 

Zwembadverwarming voor heel het jaar door zwemplezier

Zwembadverwarming kan er dus voor zorgen dat u een heel jaar lang zwemplezier heeft. Met een all-season warmtepomp kunt u tot -8 graden buitentemperatuur gewoon blijven zwemmen. De zwembadverwarming kan het zwembadwater dan gewoon op een door u gewenste zwemtemperatuur houden. Let bij de zwembadverwarming uiteraard ook altijd goed op de isolatie van het zwembad. Met name de isolatie van het wateroppervlak. Heeft u vragen over zwembadverwarming? Bel ons gerust op 076-8200814 of kom in het seizoen kijken en luisteren naar diverse warmtepompen in onze showtuin!