Inverter warmtepomp PRO

Inverter warmtepomp bespaart nog eens tot 30% energiekosten tov een normale zwembad warmtepomp. Zwembadverwarming warmtepomp met uitgebreid advies.

€ 1.195,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Zwembad warmtepomp inverter

Zwembad warmtepomp inverter PRO is ons topmodel zwembadverwarming. Deze zwembad warmtepomp heeft standaard een WIFI connectie zodat vanaf deze met een Engelstalige smartphone app bestuurd kan worden. De zwembad warmtepomp kan ingesteld worden op de standen 'stil', 'slim' of 'krachtig'.

De zwembad warmtepomp inverter heeft een energiebesparing tot 30% in vergelijking met normale aan/uit-warmtepompen. De Japanse inverter technologie heeft gezorgd voor een optimale COP waarde tot 8,0. 

Inverter warmtepomp in vergelijking met een standaard warmtepomp

Inverter warmtepompen zijn de toekomst. De oude start-, stop warmtepompen verbruiken een stuk meer energie door steeds weer op te starten. Een inverter warmtepomp biedt de mogelijkheid om verwarmingscapaciteit aan de weersomstandigheden aan te passen. In plaats van de compressor volledig te stoppen, wanneer de gewenste warmte wordt bereikt, regelt de flexibele Inverterregeling constant de werkfrequentie van de compressor. Zodoende wordt een optimale en energie-efficiënte werking bereikt, terwijl energieverlies gekoppeld aan veel starten en stoppen wordt geëlimineerd.

Inverter model Pro 5 en 8 hebben een stalen behuizing. De 10 en 13 kW hebben een roestvrij ABS behuizing en hebben een automatische ontdooi functie en koelfunctie. De Pro 13 kW heeft nu 1 week levertijd.

Zwembadverwarming warmtepomp met veel voordelen

Deze inverter zwembadverwarming warmtepomp heeft een extra laag geluidsniveau van 42 dBA en wordt geleverd in een volledig metalen behuizing. De zwembadverwarming warmtepomp werkt al bij een buitentemperatuur van -12°C en daarmee ideaal voor ons klimaat. 

Warmtewisselaar in de inverter zwembadverwarming warmtepomp is gemaakt van titanium en hij heeft een Toshiba compressor. Verder wordt deze warmtepomp geleverd inclusief adapters voor een gemakkelijke installatie van zwembadslangen van 50/38/32 mm. 

Tot slot heeft deze inverter zwembadverwarming warmtepomp maar liefst 7 jaar garantie op de compressor en 2 jaar fabrieksgarantie op alle andere onderdelen. Mocht er in deze garantieperiode iets defect zijn aan de warmtepomp wordt deze door Inbouwzwembad.nl gewoon direct voor u vervangen voor een nieuwe!