Openingstijden showroom:
Ma-vr van 10:00 - 18:00
Zat van 10:00 - 16:00

Showtuin inbouwzwembaden

Inbouwzwembad.nl
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076-8200814
info@inbouwzwembad.nl

Bouwkundig zwembad laten bouwen?

Bouwkundig zwembad staat voor volledige vrijheid in de afmeting en de vorm van uw zwembad. Onze zwembadbouwer Wim staat met zijn team en 20 jaar ervaring klaar om een zorgeloos aanlegtraject voor u te realiseren. Waarna u jarenlang van uw bouwkundig zwembad kunt genieten. Het aanleggen van bouwkundige zwembaden is voor Wim dagelijkse kost. Een bouwkundig zwembad kan helemaal naar uw stijl worden gemaakt om uw zwem- en tuinplezier te vergroten.
Bouwkundig zwembad laten maken
 

Zwembad ingraven, metselen, folie lassen en aansluiten

Zwembad ingraven welke volledig naar uw wens wordt gemaakt. Allereerst wordt gestart met het grondwerk. Het gat wordt gegraven, de betonvloer gestort en wanneer nodig wordt drainage aangelegd. Vervolgens wordt de muur van de vorm die u wenst gemetseld en worden de pvc leidingen aangelegd naar het door u gewenste pomphuis. Bij het zwembad ingraven wordt vervolgens de liner precies voor u op maat gelast zodat deze super strak in het zwembad zit. Tot slot worden de inbouwdelen geplaatst, wordt de zandfilterpomp en wanneer gewenst de lamellenafdekking geplaatst. Uiteraard is het zwembad pas opgeleverd wanneer het bad volledig gevuld is en naar tevredenheid draait. 

In overleg wordt bepaald of u wilt dat wij dit hele proces van het zwembad ingraven voor u uit handen nemen óf dat, wanneer u handig bent of bekenden heeft die handig zijn, ook bepaalde zaken zelf wilt doen. Het grondwerk bijvoorbeeld, de betonvloer laten storten of zelfs het metselen. Op basis van de instructies van Wim kunt u ook bepaalde zaken doen of laten doen waarna het zwembadtechnische deel als het lassen van de folie of het aansluiten van de inbouwdelen door Wim gedaan kan worden.

Een bouwkundig zwembad laten bouwen zorgt voor optimale vrijheid. U vraagt, wij draaien!
Vraag nú een offerte aan voor een inbouwzwembad in de door u gewenste afmeting en vorm.


Weergave:
 


Bezig met laden...