Openingstijden showroom:
Ma-vr van 09:00 - 17:30
Zat van 10:00 - 16:00

Showtuin inbouwzwembaden

Inbouwzwembad.nl
Koekoeksedijk 38
4761 PJ Zevenbergen
076-8200814
info@inbouwzwembad.nl

Bouwkundig zwembad laten bouwen?

Bouwkundig zwembad staat voor volledige vrijheid in de afmeting en de vorm van uw zwembad. Wij bieden diverse varianten van een bouwkundig zwembad. Een traditioneel bouwkundig zwembad bouwen wij met onze vaste aannemer. Met zijn team van ruim 60 professionals heeft hij al ruim 300 bouwkundige zwembaden succesvol opgeleverd. Deze aannemer kan u volledig ontzorgen van het grondwerk tot aan de afwerking van de zwembadrand en de tuin. Waarna u jarenlang van uw bouwkundig zwembad kunt genieten.

 Weergave:


Bezig met laden...

Zwembad ingraven, metselen, folie lassen en aansluiten

Zwembad ingraven welke volledig naar uw wens wordt gemaakt. Allereerst wordt gestart met het grondwerk. Het gat wordt gegraven, de betonvloer gestort en wanneer nodig wordt drainage aangelegd. Vervolgens wordt de muur van de vorm die u wenst gemetseld en worden de pvc leidingen aangelegd naar het door u gewenste pomphuis. Bij het zwembad ingraven wordt vervolgens de liner op maat voor u besteld bij de fabriek, óf wordt ter plaatse een folie voor u op maat gelast zodat deze super strak in het zwembad zit. Tot slot worden de inbouwdelen geplaatst, wordt de technische ruimte gemaakt en wanneer gewenst de lamellenafdekking geplaatst. Uiteraard is het zwembad pas opgeleverd wanneer het bad volledig gevuld is en naar tevredenheid draait. 

In overleg wordt bepaald of u wilt dat wij dit hele proces van het zwembad ingraven voor u uit handen nemen óf dat, wanneer u handig bent of bekenden heeft die handig zijn, ook bepaalde zaken zelf wilt doen. Voor het grondwerk bijvoorbeeld of de betonvloer laten storten heeft u mogelijk lokaal connecties. Een bouwkundig zwembad laten bouwen zorgt voor optimale vrijheid. U vraagt, wij draaien! Vraag nú een offerte aan voor een inbouwzwembad in de door u gewenste afmeting en vorm.