Hayward Tigershark QC zwembadrobot
Hayward Tigershark QC zwembadrobot
Tigershark robot van Hayward voor zowel de bodem als de wand. Hayward zwembadrobot met adaptive seek control logic (ASCL) microprocessor optimaliseert de reinigingsroutine.
€ 1.195,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Hayward zwembadrobot Tigershark QC

De Hayward zwembadrobot Tigershark bestrijkt het hele zwembad, zowel bodem als wanden, tot de waterlijn. Deze Hayward zwembadrobot Tigershark QC is gemakkelijk te gebruiken. Er is geen instellingsprotocol of geen accessoires nodig. De unieke adaptive seek control logic (ASCL) microprocessor optimaliseert de reinigingsroutine voor elk individueel zwembad ongeacht grootte en vorm.

De Hayward zwembadrobot heeft de krachtige ingebouwde pomp die het vuil en zand opzuigt, terwijl deze zich zwervend over de bodem, wanden en tredes van het zwembad beweegt. De Hayward zwembadrobot heeft een elektronische zelfdiagnose en bescherming tegen overbelasting. Ook heeft de robot eenvoudige Direct Drive Design met niet-corrosieve lagers voor een hoge betrouwbaarheid.

Voor alle types van bodem en wanden (vlakke bodem, lichte helling, diamantvorm, complexe helling). Schuim borstels zorgen voor een goede reiniging in moeilijke omstandigheden: een betere hechting op een polyester en keramisch zwembad. De PVC borstels adviseren wij bij alle andere varianten inbouwzwembaden. De Hayward zwembadrobot Tigershark heeft een makkelijk eendelig versterkt filterpatroon.

Eigenschappen Hayward Tigershark QC:
  • Reinigingstijd instelling Tigershark QC < 2 uur.
  • Motor unit: 24V / 3.5 Ampere.
  • Afmeting h*b*l in cm 28*41*41.
  • Stroomkabel 17m.
  • Bewegende delen: Acetal /RVS.
  • Functie instelling: ASCL / adaptieve seek control.
  • Optioneel is een transport trolley beschikbaar.
Download hier nog meer informatie over deze zwembadrobot.