Poollux monoblock zwembad PP

Design zwembad gemaakt van polypropyleen zijn binnen een dag of 2 tot 3 te plaatsen. Monoblock zwembad Poollux geeft dé wellness in uw tuin!

Standaard levertijd

8 weken

€ 10.950,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Monoblock zwembad Poollux

Monoblock zwembad Poollux is gemaakt van 8mm dik polypropyleen en kunnen worden geleverd in allerlei maten tot een maximum van 12 meter x 3,75 meter (binnenmaats). Deze prachtige monoblock zwembaden worden geleverd met alle inbouwdelen al voor gemonteerd en ook het leidingwerk ligt al om het bad heen. Dit zodat de montage bij u ter plaatse slechts een dag of 2 tot 3 zal duren. De polypropyleen platen van het monoblock zwembad worden aan elkaar gelast door middel van een spiegellas (versmelting) waardoor je bij een gevuld bad geen lasnaad meer ziet. Hierdoor ziet een Poollux monoblock zwembad er prachtig strak uit. Bij een PP monoblock zwembad is geen inwerking van chemische producten en géén osmose mogelijk!
 

Design zwembad in diverse kleuren

Poollux design zwembadDesign zwembad Poollux is leverbaar in diverse kleuren; wit, zandkleur, donkergrijs en drie soorten blauw. Om de kleurgarantie te kunnen geven worden de polypropyleen platen gekleurd in de massa. Standaard worden deze design zwembaden voorzien van een 5 cm dikke wandisolatie rondom. Er zijn diverse varianten inlooptrappen mogelijk. Als u kiest voor een inlooptrap zijn de tredes ook uitgevoerd met een anti slip laag. Kom verder langs voor een advies op basis van uw wensen over alle andere accessoires als de zwembadpomp, filter, (lamellen) afdekking, verlichting, waterbehandeling etc, etc. 

Wat is nu het verschil tussen PE en PP zwembaden? PP (polypropyleen is een sterker materiaal dan PE (polyethyleen). PE is ook iets krasgevoeliger dan PP.

Met een kraan wordt uw design zwembad achter in de tuin gehesen. Het bad heeft hiervoor 10mm dikke verstevigingen, haken voor de kraan en een compleet houten frame ter versteviging tijdens het transport. De getoonde prijs geldt als voorbeeld voor een zwembad van 600 x 300 x 150 cm met inbouwdelen en transport vanuit de fabriek naar uw tuin.

Bij dit design zwembad wordt 10 jaar garantie gegeven op de structuur.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl