Polypropyleen zwembad Soldeck Polypropyleen zwembad aangelegd Zwemlaan PP zwembad
Polypropyleen zwembad Soldeck Polypropyleen zwembad aangelegd Zwemlaan PP zwembad
Soldeck Madrid polypropyleen zwembad
Polypropyleen zwembad Soldeck zijn extreem versterkt zodat er bij de plaatsing niets fout kan gaan. Prachtig strak zwembad voor de hedendaagse tuin.
€ 13.950,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Soldeck polypropyleen zwembad

Soldeck is een Nederlandse producent van polypropyleen zwembaden in Drachten. Een polypropyleen zwembad is erg populair voor zowel binnen als buiten. Polypropyleen is namelijk erg sterk, duurzaam en onderhoudsarm is. Door meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij zwembaden van polypropyleen fabriceren van de beste kwaliteit! Doordat Soldeck het polypropyleen zwembad zelf ontwerpt en produceert in de eigen fabriek is volledig maatwerk mogelijk.

Een polypropyleen zwembad, ook wel polypropeen of pp zwembad genoemd, kan geproduceerd worden in verschillende kleuren zoals ice blue, lichtgrijs of antraciet. Een wit polypropyleen zwembad kan eventueel ook tegen een meerprijs.

Daarbij hebben polypropyleen zwembaden nog meer voordelen:

  • Onderhoudsarm
  • Antibacterieel en vriendelijk voor de huid
  • Lange levensduur
  • Polyrpopyleen is osmose vrij 
  • Dubbele UV bescherming
  • Gladde afwerking voor een strak zwembad

Polypropyleen is sterk materiaal met een lange levensduur. Met dit thermoplastisch polymeer hoeft u niet bang te zijn voor bacteriegroei. Daarbij is het materiaal ook nog eens bestand tegen sterke oplosmiddelen, basen en zuren. Niet voor niets dus dat Soldeck voor een zwembad polypropyleen gebruikt. Doordat polypropyleen zo sterk is, wordt het ook veel gebruikt voor medische apparatuur, auto-onderdelen, boten en zelfs plastic meubelen. Daarbij is het materiaal niet alleen duurzaam in levensduur, maar ook doordat het goed te recyclen is. Door de lange levensduur van een polypropyleen zwembad is de prijs relatief laag. 
 

Strak zwembad met extra UV bescherming

Polypropyleen zwembaden fabriekStrak zwembad in de tuin? Heeft u een strakke hedendaagse tuin met veel design elementen, dan past een PP zwembad daar perfect in. De 90 graden hoeken en de vlakke wanden met minimaal zichtbare naden zorgen voor een zeer strak zwembad in de tuin. De zwembaden worden standaard gemaakt met 8 mm polypropyleen dat speciaal voor Soldeck gemaakt wordt en wordt verreikt met extra UV bescherming omdat Soldeck ook veel zwembaden naar Zuid-Europa levert.

Strak zwembad Madrid wordt geleverd inclusief:
  • 2 skimmers, 4 inspuiters en 1 stofzuigeraansluiting
  • Leidingwerk rondom het zwembad
  • PIR40 isolatieplaten tot 125 cm hoog
  • Transport binnen Nederland incl. begeleiding en RDW ontheffing
Met een kraan wordt dit strakke zwembad achter in de tuin gehesen. De kraankosten gaan altijd op offerte basis daar het op elk adres een andere situatie betreft. Het bad heeft voor deze plaatsing 10mm dikke verstevigingen, haken voor de kraan en een compleet houten frame ter versteviging tijdens het transport. Deze prachtige PP zwembaden worden geleverd met alle inbouwdelen al voor gemonteerd en ook het leidingwerk ligt al om het strakke zwembad heen. Dit zodat de montage van een strak zwembad bij u in de tuin slechts een dag of 2 tot 3 zal duren. 

Garantie op dit polypropyleen zwembad is 10 jaar en 2 jaar op de lasnaden. De bijbehorende lamellenafdekking heeft 5 jaar garantie (motor van de afdekking 4 jaar). 

De meest gangbare maten hebben wij hiernaast uitgewerkt. De afmetingen zijn de buitenmaten. Binnenmaten zijn 22 cm kleiner. Ook kunt u al diverse opties kiezen in het pull down menu. Naast deze opties adviseren wij u nog graag over de technische installatie die bij uw wensen en situatie past. Bel ons op 076-8200814 of mail naar info@inbouwzwembad.nl voor gedegen en professioneel advies.

Welke wensen u ook heeft voor een strak zwembad, de ervaren vakmensen van Soldeck kunnen deze realiseren!