Luxe PP zwembad Pp zwembad met solar polycarbonaat lamel Zwembad volledig dicht met inbouw lamellenafdekking
Luxe PP zwembad Pp zwembad met solar polycarbonaat lamel Zwembad volledig dicht met inbouw lamellenafdekking
Soldeck Valencia Deluxe polypropyleen zwembad
Luxe PP zwembad Soldeck is een prachtig strak zwembad voor de hedendaagse tuin. Kies ook voor een ingebouwde polycarbonaat solar lamellen afdekking.
€ 28.250,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Luxe PP zwembad Soldeck Valencia

Luxe PP zwembad Valencia is een TOP kwaliteit polypropyleen zwembad welke standaard direct is uitgevoerd met een prachtige plage en rechte inlooptrap. Op de plage kunt u heerlijk in de zon zitten of liggen en het biedt een prachtige plaats om een inbouwlamellenafdekking onder te verwerken. Een luxe PP zwembad met een inbouwlamel geeft het mooiste esthetische resulataat in uw tuin. 

Soldeck is een Nederlandse producent van polypropyleen zwembaden in Drachten. Polypropyleen is erg sterk, duurzaam en onderhoudsarm is. Doordat polypropyleen zo sterk is, wordt het ook veel gebruikt voor medische apparatuur, auto-onderdelen, boten en zelfs plastic meubelen.De vlakke wanden hebben minimaal zichtbare naden welke voor een zeer strakke afwerking zorgen. De zwembaden worden standaard gemaakt met 8 mm polypropyleen dat speciaal voor Soldeck gemaakt wordt en wordt verreikt met extra UV bescherming omdat Soldeck ook veel zwembaden naar Zuid-Europa levert. Door meer dan 20 jaar ervaring kan Soldeck luxe pp zwembaden fabriceren van de beste kwaliteit!  Een polypropyleen zwembad kan geproduceerd worden in verschillende kleuren zoals ice blue, lichtgrijs of antraciet. Een wit polypropyleen zwembad kan eventueel ook tegen een meerprijs.

Daarbij heeft een luxe pp zwembad nog meer voordelen:

 • Onderhoudsarm
 • Antibacterieel en vriendelijk voor de huid
 • Lange levensduur
 • Polyrpopyleen is osmose vrij 
 • Dubbele UV bescherming
 • Gladde afwerking voor een strak zwembad

Pp is niet alleen duurzaam in levensduur, maar het is ook erg goed te recyclen. De positie van de plage en de inlooptrap kunt u met ons projectmanagement bepalen. 
 

Inbouwlamellen in een luxe PP zwembad

Naast dat een plage een prachtig beeld geeft en een heerlijke plaats om af te koelen of juist bij de kinderen te zitten in het zwembad, is het ook ideaal om inbouwlamellen onder te verwerken. Hierdoor is er in het zwembad niets te zien van de lamellenafdekking en bent u ook visueel geen lengte kwijt in het het zwembad voor de lamel. Met de poolcovers lamellenafdekkingen van Soldeck kiest u voor een stevige zwembadafdekking welke voorkomt dat er viezigheid in uw zwembadwater terechtkomt, terwijl u gelijktijdig energie bespaart op de verwarming van uw water. De zwembadafdekking met polycarbonaat solar lamellen zorgt er ook voor dat er minder verdamping plaatsvindt.

Verschillende polycarbonaat solar lamellenLuxe PP zwembad Valencia wordt geleverd inclusief:
 • 2 skimmers, 4 inspuiters en 1 stofzuigeraansluiting
 • Leidingwerk rondom het zwembad
 • PIR40 isolatieplaten tot 125 cm hoog
 • Plage + inlooptrap
 • Transport binnen Nederland incl. begeleiding en RDW ontheffing
Kiest u voor een inbouwzwembad dan wordt dit geleverd inclusief een sleutelschakelaar, controlunit (300 nm) en een buismotor (300 nm) mét 15 meter kabel. De polycarbonaat lamellenafdekking is te leveren in een solar en transparante variant. Tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor de mooie grijze en carbon afwerking van de polycarbonaat lamellen. 

Voordelen van een Soldeck lamellenafdekking:
 • Veilig voor kinderen en huisdieren door het grote drijfvermogen;
 • Speciaal ontwikkelde antivuilkamer;
 • Energiebesparing door goede isolatie;
 • Beschermt uw zwembad tegen vuil;
 • Volautomatisch oprolsysteem;
Met een kraan wordt dit luxe PP zwembad achter in de tuin gehesen. De kraankosten gaan altijd op offerte basis daar het op elk adres een andere situatie betreft. Deze prachtige PP zwembaden worden geleverd met alle inbouwdelen al voor gemonteerd en ook het leidingwerk ligt al om het zwembad heen. Dit zodat de montage van PP inbouwzwembad bij u in de tuin slechts een dag of 2 tot 3 zal duren. 

De garantie op dit polypropyleen zwembad is 10 jaar en 2 jaar op de lasnaden. De bijbehorende lamellenafdekking heeft 5 jaar garantie (motor van de afdekking 4 jaar). 

De meest gangbare maten hebben wij hiernaast uitgewerkt. De afmetingen zijn de buitenmaten. Binnenmaten zijn 22 cm kleiner. Ook kunt u al diverse opties kiezen in het pull down menu. Naast deze opties adviseren wij u nog graag over de technische installatie die bij uw wensen en situatie past. Bel ons op 076-8200814 of mail naar info@inbouwzwembad.nl voor gedegen en professioneel advies.

Welke wensen u ook heeft voor een inbouwzwembad, de ervaren vakmensen van Soldeck kunnen deze realiseren!