Randtegels met ronde neus
Bella Black granieten randtegel met ronde neus
Granieten randtegels zwembad. Mooie donkere randtegels met een gladde afgewerkte ronde neus aan de binnenkant.

Standaard levertijd

1 dag

€ 45,00
Prijs per stuk

Voorraad : 26

Aantal: 
Bestellen
 

Randtegels met ronde neus voor zwembad

Randtegels met een ronde neus voor zwembad uitkiezen? Bella Black boord 4 zijn prachtige kwaliteit granieten zwembadrandtegels met een ronde neus. De ronde neus is verzoet (glasd afgewerkt) en deze zorgt voor een erg mooie uitstraling. Heeft u een huis en tuin met veel grijstinten? Dan passen deze Bella Black granieten randtegels met ronde neus prima bij u!

De tegels hebben een ruwe anti slip structuur zodat u niet makkelijk uitglijd wanneer het door het wat glad is. De ronde neus is aan de binnenkant heel mooi glad afgewerkt, zodat u zich ook niet bezeerd tijdens bijvoorbeeld het stoeien in het zwembad. De zwembad randtegels zijn verkrijgbaar in boorden en binnenhoeken. De boorden zijn altijd 50 cm lang en 35 cm breed. De binnenhoeken zijn altijd 50 cm x 50 cm. De tegel zelf is 3 cm dik, inclusief de ronde neus zelf komt hij op 5 cm. 

Randtegels met ronde neusBij deze even een voorbeeld rekensom voor een zwembad van 800 cm x 400 cm binnenmaats. 

Aantal tegels = omtrek / 0,5
24 meter / 0,5 = 48 rechte boordtegels
En uiteraard 4 hoektegels.

Dit is wat ruim gerekend om ook het netste de zaaglijnen te kunnen realiseren. Tarief van de randtegels is vanaf 20 stuks inclusief transport. Bestel deze granieten randtegels met ronde voor rond het zwembad gemakkelijk online, óf kom naar onze winkel om de diverse stalen randtegels te bekijken!