Keramische randtegels

Strakke zwembadrand? Heeft u een design tuin met strakke lijnen? Kies dan voor de keramische randtegels van Scandi-roc. Prachtige zwembadrandtegels.

€ 52,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Keramische randtegels van Scandi-roc

Keramische randtegels van Scandi-roc. Scandi-roc is een gerenommeerd Deens bedrijf dat sinds de jaren '70 kleinere speciale elementen in beton en natuursteen heeft geproduceerd. De afgelopen 7 jaar heeft het bedrijf een sterke groei doorgemaakt, met speciale aandacht voor de ontwikkeling van het assortiment. Ze exporteren momenteel naar 20 Europese landen. De keramische randtegels Maranello zijn de meest recente aanvulling op het assortiment.

Strakke zwembadrand met keramische tegels

Kleuren strakke zwembadrandDe Maranello is een elegante, mooie en baanbrekende randtegel in keramisch porselein. De serie wordt geleverd in rechte tegels en een breed scala aan radiustegels en verschillende hoeken, wat nog niet eerder in keramische randtegels is gemaakt. Deze strakke zwembadrand is prachtig vormgegeven met gepolijste en afgeronde voorkant en gepolijst en aan de achterkant. 

De strakke zwembadrand tegel is leverbaar in de volgende kleuren:

  • Ivory white
  • Dusty Grey
  • Dusty Black

De keramische porseleinen tegels zijn vorstbestendig, zuurbestendig, chloorbestendig en bestand tegen olie. Dit maakt deze keramische randtegels extreem onderhoudsvriendelijk en is deze strakke zwembadrand ook bestand tegen hogedrukreinigers. 

Materiaal: keramisch porselein
Afmeting: 600x330x20 mm.
Levertijd: ongeveer 1 week

Tarief van de randtegels is vanaf 20 stuks inclusief transport. Bestel deze keramische randtegels gemakkelijk online, óf kom naar onze winkel om de diverse stalen randtegels te bekijken!

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl