Betonnen randtegels met hoekige neus Betonnen randtegels met hoekige neus Betonnen randtegels met hoekige neus
Betonnen randtegels met hoekige neus Betonnen randtegels met hoekige neus Betonnen randtegels met hoekige neus
Betonnen randtegels met hoekige neus
Betonnen randtegel voor rond het zwembad. Goedkope zwembadrandtegel van Scandi-roc. Athen betonnen randtegel met mooie pakketprijzen.
€ 24,50
Prijs per stuk

Voorraad : 0

 

Goedkope zwembadrandtegel Athen

Goedkope zwembadrandtegel Athen is een randtegel welke bij uitstek geschikt is voor zwembaden met een liner. De neus van de goedkope zwembadrandtegel Athen die in het zwembad steekt, geeft direct een mooi afgewerkt zwembad. De tegel zelf is 30 cm breedt, 50 cm lang en 3,5 cm dik. Athen betonnen randtegel kan geleverd worden in verschillende gebogen tegels en hoektegels en zijn anti anti slip. Deze goedkope zwembadrandtegel kunnen wij direct in scherpe pakketprijzen aanbieden en uiteraard ook in losse tegels.


Betonnen randtegel in diverse kleuren

Betonnen randtegel kleurenBetonnen randtegel is eigenlijk de goedkoopste variant van een zwembadrandtegel, maar zeker niet de minste. Een betonnen randtegel dient nog wel geïmpregneerd te worden, zodat vuilaanslag weinig kans krijgt. 

De betonnen randtegel Athen is leverbaar in de volgende kleuren:
  • Off-white
  • Sahara
  • Antracit Black
  • Khaki
  • Gery
  • Terracotta
Materiaal: beton
Afmeting: 500x300x56/35 mm.
Levertijd: Off-white ongeveer 1 week, andere kleuren 2 tot 3 weken

Tarief van de randtegels is vanaf 20 stuks inclusief transport. Bestel deze betonnen randtegels gemakkelijk online, óf kom naar onze winkel om de diverse stalen randtegels te bekijken!