Sugar Valley Hidrolife zoutelectrolyse en zwembadbesturing

Zout in zwembad in plaats van chemisch chloor. De Hidrolife maakt u van uw inbouwzwembad een zoutelectrolyse zwembad. Een gezondere zwemervaring!

€ 2.495,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Zout in zwembad in plaats van chemisch chloor

Zout in het zwembad in plaat van chloor? Zout is het scheikundige natriumchloride. Door elektrolyse (kleine hoeveelheid stroom door het water) wordt natrium en chloride van elkaar gescheiden. Het chloride dood de bacteriën en zorgt ervoor dat het water helder blijft. Wanneer het chloride is uitgewerkt zal het zich weer aan het natrium binden waardoor dit een oneindig scheikundig proces is. Zout in zwembad wordt maar één keer toegevoegd en is dan ook voordeliger dan chemisch chloor toedienen. Verder is het een stuk zachter voor de huid en het geeft geen nare lucht van gebonden chloor. Hierdoor geeft zout in zwembad een gezondere en aangenamere zwemervaring. Het Hidrolife systeem vraagt slechts 3 gram zout per liter water.
 

Zoutelectrolyse zwembad door Hidrolife van Sugar Valley

Zoutelctrolyse zwembad gaat helaas alleen door middel van een zoutsysteem. De Hidrolife van Sugar Valley is een complete zwembadautomatisering én zoutelectrolyse systeem in een. Een zoutelectrolyse zwembad systeem als Hidrolife is wellicht de eenvoudigste manier om het water schoon en helder te houden. Geen gedoe meer met chloortabletten en vloeibare kannen chloor. 

Kenmerken:
  • Geschikt voor zwembaden tot 65 m3, 110 m3 óf 200 m3.
  • Waterzuivering op basis van zoutelektrolyse
  • Kan tot 4 externe apparaten aansturen (bijv. pomp, lamellenafdekking, verlichting etc)
  • Afneembare bedieningsdisplay
  • WIFI mogelijkheid voor besturing op afstand
Dit systeem wordt bij Inbouwzwembad.nl direct geleverd inclusief een sensor voor het sturen van de zwembad zoutelectrolyse en wij leveren hierbij ook een pH doseerpomp en een sensor. Dit omdat bij zoutelectrolyse de pH op waarde houden mogelijk nog wel belangrijker is dan bij gebruik van traditioneel zwembadchloor.

U krijgt dus direct een complete set:
  • Sugar Valley Hidrolife zoutelectrolyse zwembad systeem
  • Volledige zwembadautomatisering tot 4 externe apparaten
  • Redox optie met sensor voor elektrolyse sturing 
  • pH optie met sensor voor pH meting/sturing
  • Doseerpomp voor pH sturing
Optioneel kunt u nog kiezen voor een WiFi module. Met de WiFi direct module maakt uw Sugar Valley direct contact met het signaal van hethuis. Met de Wifi module kunt u op afstand de waardes uitlezen, maar ook worden veranderd. Wanneer de controller ook is verbonden met de verwarming, pomp en/of verlichting is dat ook op afstand aan te passen op de PC, tablet of smartphone. Wanneer u wilt kunt u ook Inbouwzwembad.nl toegang geven tot de gegevens zodat wij u op afstand kunnen adviseren wanneer nodig.   

Elektrische verbinding zout in zwembad