Sugar Valley Aquascenic hydrolyse en koper/zilver ionisatie

Koper zilver ionisatie voor volledig natuurlijke waterbehandeling. Sugar Valley Aquascenic zwembad ionisator geeft u een zwembad zonder chloor!

€ 2.995,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden

Zwembad zonder chloor?

Zwembad zonder chloor? Dat kan nú met deze Sugar Valley Aquascenic. Een complete oplossing voor volledig natuurlijke waterbehandeling. Zwembad zonder chloor bereikt u doordat dit systeem het water (H2O) zuivert met zijn eigen componenten H en O door zuurstof en ozon te maken. 

Koper (Cu) en zilver (Ag) doodt algen en bacteriën en laat vuildeeltjes vlokken (samenklonteren). Deze techniek houdt het zwembad zonder chloor jarenlang op een natuurlijke manier helder. Koper zilver ionisatie is gebaseerd op het vermogen van koper (Cu) en zilver (Ag) als flocculant en bacterie dodende middelen en een hydrolyse systeem om watermoleculen te splitsen in zuurstof, ozon en peroxide. Samen zorgt dit voor een zwembad zonder chloor. Het systeem is ook uitermate geschikt voor zwemvijvers en natuurvijvers (niet schadelijk voor planten). 

De Sugar Valley Aquasenic is het enige systeem op de markt dat met zoet water kan werken en u een zwembad zonder chloor kan bezorgen!
 

Koper zilver ionisatie door Aquascenic van Sugar Valley

Koper zilver ionisatie in combinatie met hydrolyse maakt dit systeem uniek. Hydrolyse werkt kort gezegd als volgt. Water (H2O) bestaat uit twee delen waterstof en één deel zuurstof. Zwembad hydrolyse betekent "het splitsen van water. Wanneer er elektrische spanning door het water gaat, wordt de chemische verbinding verbroken. De negatieve zuurstof ladingen (of ionen genoemd) verplaatsen zich naar de positieve elektrode (anode). Hiernaast is nog koper zilver ionisatie nodig om het optimale resultaat te bereiken.

Koper zilver ionisatie verhoogt de kracht van de hydrolyse enorm. De anti-bacteriële en algen dodende eigenschappen van koper zilver ionisatie worden aangevuld met de hoge oxidatie kracht van het hydrolyse systeem. Dit samen resulteert in een natuurlijke waterzuivering zonder toevoeging van chloor. Het Sugar Valley Aquascenic systeem is ook in te zetten als anti legionella systeem. 

Kenmerken:
  • Geschikt voor zwembaden tot 65 m3, 110 m3 óf 200 m3.
  • Waterzuivering op basis van hydrolyse, koper/zilver ionisatie en ozon
  • Kan tot 4 externe apparaten aansturen (bijv. pomp, lamellenafdekking, verlichting etc)
  • Afneembare bedieningsdisplay
  • WIFI mogelijkheid voor besturing op afstand
 

Zwembad ionisator in complete set

Dit zwembad ionisatie systeem van Sugar Valley wordt bij Inbouwzwembad.nl direct geleverd inclusief een sensor voor het sturen van de electrolyse en wij leveren hierbij ook een pH doseerpomp en een sensor. Ook kunt u met dit apparaat uw volledige zwembadautomatisering aansturen.

U krijgt dus een zwembad ionisator direct in een complete set:
  • Sugar Valley Aquascenic zwembad systeem
  • Volledige zwembadautomatisering tot 4 externe apparaten
  • Redox optie met sensor voor elektrolyse sturing 
  • pH optie met sensor voor pH meting/sturing
  • Doseerpomp voor pH sturing
Optioneel kunt u nog kiezen voor een WiFi module. Met de WiFi direct module maakt uw Sugar Valley direct contact met het signaal van het huis. Met de Wifi module kunt u op afstand de waardes uitlezen, maar ook veranderen. Wanneer de controller ook is verbonden met de verwarming, pomp en/of verlichting is dat ook op afstand aan te passen op de PC, tablet of smartphone. Wanneer u wilt kunt u ook Inbouwzwembad.nl toegang geven tot de gegevens zodat wij u op afstand kunnen adviseren wanneer nodig.