luxe lamellenafdekking design opbouwrolluik
luxe lamellenafdekking design opbouwrolluik
Igloo II luxe lamellenafdekking
Opbouwrolluik in complete sets voor de meest gangbare afmetingen zwembad. Kies deze luxe zwembadlamellen met een prachtige vormgeving en 5 jaar garantie!

Standaard levertijd

2 weken

€ 8.795,00
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen
 

Luxe lamellenafdekking Igloo II met prachtig design

Deze luxe lamellenafdekking kan onopvallend in de omgeving geïntegreerd worden. Door de bekleding van de luxe lamellenafdekking is het geheel extra beschermd. Igloo II van Delta is een kwalitatief hoogstaande luxe lamellenafdekking welke tegelijk stevig en mooi afgewerkt is. De Delta luxe lamellenafdekking heeft de beste verhouding, luchtvolume en lameldikte welke op dit moment op de markt is. De afdichting van de lamellen is perfect en er kan geen water in. De lucht in de lamellen is onbeweeglijk en droog. Dit zorgt weer voor de beste thermische isolatie. De gekleurde einddoppen zijn gelast, hierdoor is lekkage uitgesloten. Zwembadlamellen verminderen fotosynthese en dit beperkt dan weer algenvorming in uw inbouwzwembad. 

Luxe lamellenafdekking Igloo II specificaties:
  • Structuur bestaande uit witte, zandkleurige of grijze PVC bekledingsprofielen van 32mm dik
  • Opbouw rolluik met ombouwZijdelingse bescherming voor de motorvertrager en de overloop
  • Eindeloop: elektrisch, voeding 230 Volt - 50Hz
  • As van geannodiseerd aluminium van 150mm
  • Koppelingen van RVS
  • Aquamat 3000 motorvertrager, uitgerust met snelschakelaars
  • Optioneel is een draadloze zender mee te bestellen om op afstand te besturen
  • Wordt geleverd inclusief voedings- en beschermingskast voor in de technische ruimte.
  • Bedienings- en beschermingsschakelkast, met elektronisch beheer van eindeloop.
  • Sleutelschakelaar

Opbouwrolluik in een complete set

Het opbouwrrolluik Igloo is een automatisch luxe lamellenafdekking vervaardigt uit Anti-UV behandeld PVC. Dit opbouwrolluik is geschikt voor zwembaden met een maximale afmeting van 12 meter x 6 meter. De afmeting van de ombouw structuur van het opbouwrolluik is 91 cm breed, 43,5 cm hoog. Een Delta opbouwrolluik heeft verder een uitstekend drijfvermogen door de golvende onderkant van de lamellen. Hierdoor kan deze lamellenafdekking makkelijk het gewicht van een man dragen. De golvende onderkant bevordert verder de warmtewisseling waardoor de temperatuur zal gaan stijgen. 

De PVC lamellen zijn leverbaar in wit, lichtblauw, doorschijnend blauw, beige en grijs. Dit opbouwrolluik wordt geleverd als compleet pakket dus inclusief de mechanische structuur, lamellen, delta lock bevestigingshaken en zelfs inclusief het transport van onze fabriek naar uw woonadres in Nederland en België. De witte structuur met witte lamellen hebben wij in een aantal vaste veelvoorkomende afmetingen al voor u uitgewerkt. Wilt u een op maat gemaakte opbouwrolluik voor de afmeting van uw zwembad, andere kleur, of heeft u bijvoorbeeld een trap in het zwembad? Vraag dan een offerte op maat aan!
 

Dit Igloo II opbouwrolluik heeft 5 jaar garantie.