Evodeck lamellenafdekking

Zwembadlamellen in complete sets voor de meest gangbare afmetingen zwembad. Kies een zwembadrolluik van Evodeck voor kwaliteit. Nú ook op zonne energie mogelijk!

Standaard levertijd

2 weken

€ 4.995,00
Prijs per stuk

Voorraad : 6

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Zwembadrolluik Evodeck van Delta

Delta Evodeck zwembadrolluik heeft de beste verhouding, luchtvolume en lameldikte welke op dit moment op de markt is. De afdichting van de lamellen is perfect en er kan geen water in. De lucht in het zwembadrolluik is onbeweeglijk en droog. Dit zorgt weer voor de beste thermische isolatie. De gekleurde einddoppen zijn gelast, hierdoor is lekkage uitgesloten. Een Delta zwembadrolluik heeft verder een uitstekend drijfvermogen door de golvende onderkant van de lamellen. Hierdoor kan dit zwembadrolluik makkelijk het gewicht van een man dragen. De golvende onderkant bevordert verder de warmtewisseling waardoor de temperatuur zal gaan stijgen. 

Detailfoto zwembadlamellenZwembadrolluik EC versie 
  • 230 Volt - 50Hz
  • Rolt een zwembadrolluik van 10 x 5 meter op in minder dan 2 minuten.
  • Wordt geleverd inclusief voedings- en beschermingskast voor in de technische ruimte.
  • Bedieningskast met met sleutel
Zwembadrolluik ES versie (zonne energie)
  • Accu met langdurige werking (30 keer open en dicht zonder zon)
  • Geen elektrische aansluiting nodig
  • Millieuvriendelijk en geen elektriciteitsverbruik
  • Geïntegreerd paneel met fotovoltaïsche cellen
  • Wordt geleverd inclusief batterij

Zwembadlamellen voordelen op een rijtje

Zwembadlamellen verminderen fotosynthese en dit beperkt dan weer algenvorming. Deze zwembadlamellen zijn geschikt voor zwembaden met een maximale afmeting van 14 meter x 6 meter. Verder worden deze Delta zwembadlamellen gemaakt uit de beste materialen. Zo zijn de assen uit RVS, zijn de steunzijstukken uit wit gelakt aluminium. Ook worden deze zwembadlamellen uitgerust met een turbulair vertragingsmechanisme met waterdichte aandrijving.

Maatwerk zwembadlamellenDeze zwembadlamellen zijn leverbaar in wit, blauw, beige en grijs. De as van de mechanische structuur is gemaakt van geannodiseerd aluminium van 190/192 mm. Deze zwembadlamellen zijn complete pakketten dus inclusief de mechanische structuur, lamellen, delta lock bevestigingshaken en zelfs inclusief het transport van onze fabriek naar uw woonadres in Nederland en België. Het rekenvoorbeeld betreft witte lamellen en een witte structuur. Wilt u op maat gemaakte zwembadlamellen, andere kleur, of heeft u bijvoorbeeld een trap in het zwembad? Vraag dan een offerte op maat aan!

Alle automatische zwembadlamellen hebben 5 jaar garantie. 


Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl