Polyester zwembad klein Tuin met polyester zwembad Polyester zwembad Empire pools Prefab zwembad in de tuin bij klanten Empire pools titus groot
Polyester zwembad klein Tuin met polyester zwembad Polyester zwembad Empire pools Prefab zwembad in de tuin bij klanten Empire pools titus groot
Empire pools Titus
Prefab zwembad in verschillende maten in een zeer betaalbare set. Kleinere tuin? Kies een polyester zwembad klein, middel of groot met een perfecte afwerking!
€ 6.300,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Polyester zwembad klein in de tuin?

Polyester zwembad klein, middel en groot. Empire pools Titus is een klein polyester zwembad met een perfecte afwerking. Een zwembad laten bouwen in de tuin zorgt vaak voor veel overlast. Een bouwkundig zwembad duurt bijvoorbeeld al snel een week of 6 voor het zwembad is opgeleverd. Een polyester zwembad klein zorgt voor veel minder overlast omdat de bak zelf in één keer in de tuin getild kan worden. Binnen een week tijd kan het polyester zwembad klein al geplaatst zijn zodat u snel kunt gaan genieten. 

Dit polyester zwembad klein worden altijd door onze zwembad installateurs ingebouwd bij u. Voor het zwembad inbouwen wordt uiteraard nog een meerprijs gerekend afhankelijk van de uw situatie en uw wensen. Bij grotere technische uitdagingen vragen wij onze zwembadbouwer Wim. Hij heeft al 20 jaar ervaring met het inbouwen van polyester zwembaden.

Empire pools Titus is er in drie afmetingen:
  • Empire pools Titus klein: 450 cm x 242 cm x 135 cm (9,5m3)
  • Empire pools Titus middel: 600 cm x 272 cm x 135 cm (15,5m3)
  • Empire pools Titus groot: 725 cm x 320 cm x 155 cm (27m3)
Wilt u een polyester zwembad klein laten bouwen? Let dan erg goed op de afgegeven garantie in combinatie met de prijs. Hele goedkope polyester kuipen worden vaak door de bijkomende accessoires en bouw kosten toch nog duur. 
 

Prefab zwembad in de tuin?

Prefab zwembad in de tuin? Het polyester zwembad Titus klein is opgebouwd uit meerdere lagen. Deze lagen zorgen voor een zeer sterke constructie en optimale isolatie. De diverse lagen maken het zwembad extra duurzaam, voorkomt osmose en maakt het bad bestand tegen temperaturen tot 30 graden. 

Een prefab zwembad van Empire pools is van een Europese top kwaliteit. Door gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen geven wij maar liefst 15 jaar garantie op de constructie, 2 jaar op kleurvastheid en 5 jaar op osmose! Bij dit prefab zwembad heeft u keuze uit blauw of wit. Tegen een meerprijs kunnen wij overigens elke RAL kleur laten maken! Vraag naar de mogelijkheden. 

De constructie van het Empire pools zwembad is verstevigd met een metalen frame wat het zwembad de nodige extra stevigheid geeft. De bak van dit zwembad is voorzien van een dikke laag polyurethaan isolatie schuim en extra bodemisolatie om optimaal rendement te behalen uit uw verwarming. Een prefab polyester zwembad van Empire pools heeft een gladde, glossy bovenkant door een speciale TÜV-gecertificeerde gelcoating. Deze laag van 1 tot 1,2 mm beschermd het zwembad tegen lange termijn invloeden van chloor, UV-straling en temperatuurschommelingen.

Maak nú een afspraak bij ons in Zevenbergen om alle mogelijkheden te bespreken.