Klein polyester zwembad
Keramisch zwembad Montecito

Keramisch zwembad in verschillende maten in een zeer betaalbare set. Kleinere tuin? Kies een polyester zwembad klein, middel en groot met een keramische afwerking!

Standaard levertijd

3 weken

€ 12.499,00
Prijs per stuk

Voorraad : 3

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Polyester zwembad klein in de tuin?

Polyester zwembad klein, middel en groot. Norsup Montecito is een klein polyester zwembad met een keramische afwerking. Een zwembad laten bouwen in de tuin zorgt vaak voor veel overlast. Een bouwkundig zwembad duurt bijvoorbeeld al snel een week of 4 voor het zwembad is opgeleverd. Een polyester zwembad klein zorgt voor veel minder overlast omdat de bak zelf in één keer in de tuin getild kan worden. In één week tijd kan het polyester zwembad klein al geplaatst zijn zodat u snel kunt gaan genieten. 

Polyester zwembad klein laten makenDit Montecito polyester zwembad klein worden altijd door onze zwembad installateur Wim ingebouwd bij u. Voor het zwembad inbouwen wordt uiteraard nog een meerprijs gerekend afhankelijk van de uw situatie en uw wensen. Onze zwembadbouwer Wim heeft al 20 jaar ervaring met het inbouwen van polyester zwembaden.

Montecito Keramisch zwembad is er in drie afmetingen:
 • Polyester zwembad klein: 540 cm x 300 cm x 150 cm
 • Polyester zwembad middel: 650 cm x 300 cm x 150 cm
 • Polyester zwembad groot: 760 cm x 300 cm x 150 cm
Wilt u een polyester zwembad klein laten bouwen? Let dan erg goed op de afgegeven garantie in combinatie met de prijs. Hele goedkope polyester kuipen worden vaak door de bijkomende accessoires en bouw kosten toch nog duur. Doordat Inbouwzwembad.nl met gestandaardiseerde pakketten werken hebben wij bij onze leveranciers scherpe prijzen kunnen bedingen voor top kwaliteit producten.
 

Keramisch zwembad tov enkel polyester zwembad

Keramisch zwembad of een zwembad uit enkel polyester? Het polyester zwembad klein is opgebouwd uit meerdere lagen. Deze lagen zorgen voor een zeer sterke constructie en optimale isolatie. De keramische laag in het zwembad maakt het extra duurzaam, voorkomt osmose en maakt het bad bestand tegen temperaturen tot 35 graden. 

Een keramisch zwembad van Norsup is van een Europese top kwaliteit. Door gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen geven wij maar liefst 15 jaar garantie op de constructie, 2 jaar op kleurvastheid en 5 jaar op osmose! Bij dit keramisch zwembad heeft u keuze uit blauw of wit. Tegen een meerprijs zijn ook een crême kleur, metallic zand en metallic blauw leverbaar. 

Keramisch zwembad lagen opbouwDe constructie van het keramisch zwembad Montecito is verstevigd met een metalen frame wat het zwembad de nodige extra stevigheid geeft. De bak van dit keramisch zwembad voorzien van een dikke laag polyurethaan isolatie schuim en extra bodemisolatie om optimaal rendement te behalen uit uw verwarming. Een keramisch zwembad heeft een gladde, glossy bovenkant door een speciale TÜV-gecertificeerde gelcoating. Deze laag beschermd het zwembad tegen lange termijn invloeden van chloor, UV-straling en temperatuurschommelingen.

Inbouwzwembad.nl heeft ervoor gekozen deze polyester zwembaden in een compleet pakket aan te bieden met alle benodigde zwembad techniek, zodat u direct de beste materialen heeft en we het toch betaalbaar hebben kunnen houden.

Keramisch zwembad Montecito is een compleet pakket inclusief:
 • Saci zwembadpomp
 • Mega zandfilter
 • Filterzand
 • Hayward skimmers 2 x
 • Hayward inspuiters 2 x
 • Hydro pro warmtepomp
 • Bypass kit
 • Hayward LED zwembadlampen 2 x
Tegen een meerprijs zijn ook een midden pakket en een zeer luxe pakket beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden en voordelen van deze pakketten!

Maak nú een afspraak bij ons in Zevenbergen of bij u thuis met Wim om alle mogelijkheden te bespreken.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl