Plunge pool in de tuin Wat kost een plunge pool
Plunge pool in de tuin Wat kost een plunge pool
Empire pools Nerva plunge pool
Plunge Pool kopen? Empire pools Nerva is een Nederlandse TOP kwaliteit plunge pool inbouwzwembad.
€ 15.500,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Plunge pool in de tuin?

Plunge pool in uw eigen tuin? Inbouwzwembad.nl heeft een vinylester zwembad van Nederlandse TOP kwaliteit gevonden; Empire pools Nerva. Deze kleine plunge pool is 500 cm x 300 cm en heeft een plage op 1 korte kant om lekker op te kunnen zitten. De positie van de rechte inlooptrap in deze plunge pool is zelf te bepalen. Dit plunge pool zwembad is leverbaar in wit, lichtgrijs en donkergrijs. 

Empire Pools Nerva wordt als plunge pool verder compleet geleverd met 4 inspuiters, 1 skimmer en een LED spot warm wit. Deze getoonde prijs is verder inclusief transport en kleine kraan (welke tot een 8 meter kan rijken). Grote kranen zijn uiteraard mogelijk tegen een meerprijs. 

Afmeting vinylester plunge pool Nerva: 500 cm x 300 cm x 150 cm diep.

De Empire Pools zwembaden worden door ons zwembad bouwteam onder leiding van zwembad installateur Wim ingebouwd bij u. Voor het daadwerkelijkd laten inbouwen van deze plunge pool wordt nog een meerprijs gerekend. Dit is geheel afhankelijk van de uw situatie en uw wensen. Onze zwembadbouwer Wim heeft al 20 jaar ervaring met het inbouwen van vinylester zwembaden.
Monoblock inbouwzwembad laten bouwen

Wat kost een plunge pool?

Wat kost een plunge pool nu eigenlijk? Wilt u een mooi plunge pool laten inbouwen? Een plunge pool van vinylester heeft relatief weinig impact in uw tuin en is ook één van de snelste bouwwijzes. Vanaf het grondwerk kunnen wij een dergelijk bad in 3 dagen plaatsen. Verder is er ook geen betonvloer benodigd, maar wordt gewerkt met een stabilisatiezandvloer.

Dit zwembad Empire pools Nerva wordt geleverd inclusief:
  • 1 skimmer
  • 4 inspuiters
  • 1 LED onderwater spot
  • Plagedeel 
  • Rechte trap
Optioneel kunt u kiezen voor een afdekking:
  • Opbouw lamellenafdekking met PVC lamellen
  • Inbouw lamellenafdekking met PVC lamellen
Een inbouw lamellenafdekking wordt prachtig onder het plage deel verwerkt, zodat u geen effectieve zwemruimte kwijt bent in uw plunge pool! Optioneel kan deze plunge pool ook worden uitgebreid met een tegenstroom installatie, zodat u eindeloos kunt zwemmen (zwemsporten). Ook de prijs van de rest van de onderdelen (zwembadpomp, filter, warmtepomp, afdekking) kunt u zo gek maken als u zelf wilt. Wij hebben hele basis oplossingen, maar ook het neusje van de zalm. Kom gerust langs zodat wij kunnen bespreken, welke materialen het beste bij uw situatie passen.

Deze plunge pool Nerva is gemaakt van vinylester. Vinylesterhars is een hars geproduceerd door de verestering van een epoxyhars met acryl- of methacrylzuren. Dit thermohardende materiaal is een sterker alternatief voor polyester. Een vinylester zwembad is osmose bestendig en tevens goed bestand tegen chemicalien. Vinyester is extreem duurzaam en heeft een normale levensduur van een 80 jaar. Wist u bijvoorbeeld dat ook het top merk Starline zwembaden worden gemaakt van Vinylester? De grondstoffenleverancier van Empire pools is exact dezelfde! Een speciale TÜV goedgekeurde, gellaag geeft een glanzend oppervlakte en is bestand tegen lange termijninvloed van chloor, UV-radiatie en temperatuurschommelingen. Wilt u een Empire pools vinylester inbouwzwembad laten inbouwen? Maak dan nú een afspraak bij ons in Zevenbergen om alle mogelijkheden te bespreken.

Op een Empirepools vinylester zwembad van Inbouwzwembad.nl wordt 10 jaar garantie gegeven op de constructie, 5 jaar op osmose en 2 jaar op alle accessoires.