Keramisch zwembad Sedona

Norsup keramisch zwembad in twee afmetingen en een zeer betaalbare set. Ceramic pool staat voor jarenlang onbezorgd genieten. Kies een polyester bad met keramische laag!

€ 19.999,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Ceramic pool als opvolger van polyester

Ceramic pool Sedona uit de Norsup collectie is eigenlijk de opvolger van de polyester zwembaden. Dit door de duurzaamheid en het gemak van het plaatsen. Het grote voordeel van de ceramic pool glasvezel zwembaden van Norsup is dat het zwembad door de sterke glasvezelconstructie extreem lang meegaat. De bak van een ceramic pool is opgebouwd uit verschillende lagen glasvezel laminaat, die op elkaar geperst zijn. Met als laatste een beschermende keramische laag. De keramische laag maakt het extra duurzaam, voorkomt osmose en maakt het bad bestand tegen temperaturen tot 35 graden. Tot slot hebben deze zwembaden een optimale isolatie. 

Een inbouwzwembad laten plaatsen in de tuin zorgt vaak voor veel overlast. Een gemetseld zwembad duurt bijvoorbeeld al snel een week of 4. Een ceramic pool zorgt voor veel minder overlast omdat de bak zelf in één keer in de tuin getild kan worden. 

Ceramic pool offerteDeze Norsup Sedona is leverbaar in twee afmetingen. U kunt kiezen tussen 9 of 10 meter lang, 3,70 breed en 155 cm diep. Een Norsup ceramic pool wordt altijd door onze installateur Wim ingebouwd bij u. Voor het inbouwen wordt nog een meerprijs gerekend afhankelijk van de uw situatie en uw wensen. Onze zwembadbouwer Wim heeft al 20 jaar ervaring met het inbouwen van zwembaden.

Norsup ceramic pool is er in twee afmetingen:
  • Ceramic pool middel: 900 cm x 370 cm x 155 cm
  • Ceramic pool groot: 1000 cm x 370 cm x 155 cm
Doordat Inbouwzwembad.nl met gestandaardiseerde pakketten werken hebben wij bij onze leveranciers scherpe prijzen kunnen bedingen voor top kwaliteit Norsup zwembaden.

Norsup zwembad en andere polyester of keramische baden

Een Norsup zwembad is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een zeer luxeuze afwerking. Een zwembad van Norsup is van een Europese top kwaliteit. Door gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen geeft Norsup maar liefst 15 jaar garantie op de constructie, 2 jaar op kleurvastheid en 5 jaar op osmose! Bij dit kiramisch Norsup zwembad heeft u keuze uit blauw of wit. Tegen een meerprijs zijn Norsup zwembaden ook in een creme kleur, metallic zand en metallic blauw leverbaar. 

Norsup zwembad lagen opbouwDe constructie van het Norsup zwembad is verstevigd met een metalen frame wat het zwembad de nodige extra stevigheid geeft. De bak van de Sedona is voorzien van een dikke laag polyurethaan isolatie schuim en extra bodemisolatie om optimaal rendement te behalen uit uw verwarming. Een keramisch zwembad van Norsup heeft een gladde, glossy bovenkant door een speciale TÜV-gecertificeerde gelcoating. Deze laag beschermd het zwembad tegen lange termijn invloeden van chloor, UV-straling en temperatuurschommelingen.

Inbouwzwembad.nl heeft ervoor gekozen deze polyester zwembaden in een compleet pakket aan te bieden met alle benodigde zwembad techniek, zodat u direct de beste materialen heeft en we het toch betaalbaar hebben kunnen houden.

Keramisch zwembad Sedona is een compleet pakket inclusief:
  • Saci zwembadpomp
  • Mega zandfilter
  • Filterzand
  • Hayward skimmers 2 x
  • Hayward inspuiters 2 x
  • Hydro pro warmtepomp
  • Bypass kit
  • Hayward LED zwembadlampen 2 x
Tegen een meerprijs zijn bij dit Norsup zwembad ook een midden pakket en een zeer luxe pakket beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden en voordelen van deze pakketten!

Maak nú een afspraak bij ons in Zevenbergen of bij u thuis met Wim om alle mogelijkheden te bespreken.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl