Welkom tekst

Zwembad ontwerpen voor uw tuin

Er zijn veel verschillende standaard maten zwembaden te verkrijgen. Allemaal zwembad ontwerpen in verschillende constructies, materialen en maten. Maar wat als deze maten niet toereikend zijn of dat u iets bijzonders wilt?

Zwembad ontwerpenDan heeft inbouwzwembad.nl de oplossing voor u. U kunt namelijk zelf uw zwembad ontwerpen helemaal aangepast aan uw wensen. Dus wilt u een zwembad ontwerpen met een diepte van 2 meter? Of wil u graag een lang maar heel smal zwembad zodat het in uw tuin past? Het is allemaal mogelijk. Dus u kunt uw creativiteit helemaal los laten gaan bij het zwembad ontwerpen voor uw tuin.
 

Modulair zwembad voor het ideale zwembad

Behalve het bouwkundig zwembad wat gemetseld word zijn er nog een aantal opties om uw ideale zwembad te realiseren. Een modulair zwembad betekend dat de maatvoering van het zwembad aan te passen is naar wens. Er zijn een aantal varianten beschikbaar van modulaire zwembaden. Bijvoorbeeld de infinit’eau en de Paradise blue. Deze modulair zwembad systemen bestaan uit een frame waar vervolgens panelen in geplaatst worden. Deze modulair zwembad systemen kunnen dus naar wens langer en breder gemaakt worden. De Paradise Blue kan zelfs in een L- vorm of U-vorm gebouwd worden. Helaas bij deze 2 modulair zwembad systemen is de diepte wel een vast gegeven.

Wilt u ook de diepte zelf kunnen bepalen? Dan kunt u kiezen voor het modulair zwembad opgebouwd met polystyreen blokken. Met de blokken kunt u iedere gewenste diepte en iedere vorm van het zwembad realiseren. De polystyreen blokken zijn eenvoudig op te stapelen en in ieder gewenste afmeting op te bouwen tot uw ideale zwembad ontwerp realiteit word. U kunt zelfs met deze blokken een ingebouwde trap creëren in uw droomzwembad. Voor meer informatie over de modulaire zwembaden? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showtuin!