liner zwembad in design tuin zwembad zetten met houten tuinkamer luxe zwembad en prachtige overkapping hoek inlooptrap
liner zwembad in design tuin zwembad zetten met houten tuinkamer luxe zwembad en prachtige overkapping hoek inlooptrap
Infiniteau luxe zwembad
Liner zwembad met zeer strakke en luxe uitstraling. Zelf zwembad zetten met duidelijke instructies. Infiniteau is een luxe zwembad met een robuust frame!
€ 7.800,00
Prijs per stuk
 

Luxe zwembad Infiniteau van Gardipool

Luxe zwembad Infiniteau is als innovatief concept in 2015 door Gardipool gelanceerd. Heeft u de voorkeur voor duurzame zwembaden in een strak design? Neem het luxe zwembad Infiniteau dan zeker mee in uw overwegingen. Heeft u de Infinit'eau helemaal netjes afgewerkt met bijvoorbeeld een mooie randsteen dan heeft u echt een luxe zwembad in de tuin!

Naast de standaardmaten kan je door de modules te combineren ook precies uw eigen afmeting van dit luxe zwembad bepalen! Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte van dit luxe zwembad.
 

Liner zwembad, maar zeer strak afgewerkt

Hoekprofiel liner zwembadLiner zwembad infinit'eau is zeer strak afgewerkt waardoor de uitstraling heel dicht in de buurt komt van een polyester zwembad. Echter een liner zwembad is natuurlijk een stuk voordeliger.

Dit liner zwembad wordt opgebouwd uit een structuur van warm gegalvaniseerd metaal, bekleed met glasvezel versterkte pvc-wanden. De pvc panelen zijn 25 cm breed en daardoor zeer makkelijk handelbaar en erg ligt. De PVC panelen van dit liner zwembad bestaan uit polyvinylchloride met glasvezel en zijn met kamers opgebouwd. De panelen zijn 138 cm x 25 cm (dikte 35 mm) loodvrij en 100% recyclebaar.

De liner van dit zwembad wordt, in het hungprofiel zoals op de foto hiernaast te zien is, vastgezet. 

Voordelen liner zwembad Infinit'eau:
 • Zwembad is hoeft niet direct gestabiliseerd te worden, zelfdragend
 • Metalen steunen hoeven niet ingegoten te worden
 • Duurzaamheid van metalen profielen en pvc wanden
 • Positionering skimmer en inspuiter zelf te bepalen
 • Thermische isolatie door pvc profiel met luchtkamers
 • Zwembad zetten met eenvoudige montage
 

Zwembad zetten?

Modulair zwembad zettenZwembad zetten? Deze modulaire zwembaden zijn zeer gemakkelijk en snel zelf te zetten. Na het grondwerk is dit zwembad zetten een koud kunstje. Met twee personen is dit zwembad in een weekend prima te plaatsen. 

De metalen structuur bestaat uit warm gegalvaniseerde profielen en regelbare steunprofielen welke met keilbouten in de betonnen vloer worden bevestigd. De PVC panelen worden in elkaar geclipst. 

Het Infinit'eau zwembad is ook zelfdragend. Het zwembad kan direct na het zetten worden gevuld zonder dat het rondom gestabiliseerd hoeft te worden. De waterpret kan na het zwembad zetten snel beginnen!

Deze Infinit'eau pool wordt geleverd inclusief:
 • Warm gegalvaniseerd metalen structuur
 • Liner 75/100 met hungprofiel
 • Wanden in polyvinylchloride met glasvezel versterkt
 • Panelen clipsen in elkaar 138x25cm (dikte 35mm)
 • Bevestigingsmaterialen
 • Skimmers en inspuiters
De garantie op de structuur bedraagt 10 jaar en de liner heeft ook 10 jaar garantie op de lasnaden, waarvan 5 jaar degressief.

Wilt u de naden van de panelen niet door de waterdruk in uw liner zien? Vraag dan naar de extra optie voor vilt tegen de wanden. Voor een nog strakkere uitstraling van uw zwembad.

Doordat de modules eindeloos combineerbaar zijn kan je naast deze standaard maten ook volledig zelf de afmetingen van het zwembad bepalen! Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte! Een demo hoek van dit modulaire zwembad is te bekijken in onze showtuin.

Bekijk hier de film van dit prachtige zwembad zetten: