zwembad bouwpakket met panelen zwembad installatie eindresultaat ingegraven zwembad in de tuin montage zwembad installatie skimmer in zwembad bouwpakket
zwembad bouwpakket met panelen zwembad installatie eindresultaat ingegraven zwembad in de tuin montage zwembad installatie skimmer in zwembad bouwpakket
Paradise Blue panelen zwembad - Helaas, niet meer leverbaar in 2021
Zwembad bouwpakket met PSC panelen. Prachtig ingegraven zwembad geheel naar eigen smaak. Zwembad bouwpakket zelf inbouwen óf zwembad installatie door Wim.
€ 4.950,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

 

Ingegraven zwembad in de tuin

Ingegraven zwembad in de tuin? Heeft u specifieke wensen met betrekking tot de afmeting of in gewenste accessoires? Dan zou dit Paradise Blue modulair panelen zwembad mogelijk perfect zijn voor uw wensen! Wilt u een vierkant, rechthoekig, L-vorm of misschien zelfs een U-vormig inbouwzwembad dan kan dit allemaal worden gerealiseerd met een Paradise Blue ingegraven zwembad.

Paneel ingegraven zwembadWij hebben alvast de meest voorkomende afmetingen van een ingegraven zwembad uitgewerkt in pakketprijzen:
  • Paradise Blue 550 cm x 350 cm x 150 cm, incl. skimmer, 2 inspuiters, liner, vilt en materialen
  • Paradise Blue 650 cm x 350 cm x 150 cm, incl. skimmer, 2 inspuiters, liner, vilt en materialen
  • Paradise Blue 750 cm x 350 cm x 150 cm, incl. 2 skimmers, 4 inspuiters, liner, vilt en materialen
  • Paradise Blue 750 cm x 400 cm x 150 cm, incl. 2 skimmers, 4 inspuiters, liner, vilt en materialen
  • Paradise Blue 800 cm x 400 cm x 150 cm, incl. 2 skimmers, 4 inspuiters, liner, vilt en materialen
  • Paradise Blue 800 cm x 450 cm x 150 cm, incl. 2 skimmers, 4 inspuiters, liner, vilt en materialen
  • Paradise Blue 950 cm x 450 cm x 150 cm, incl. 2 skimmers, 4 inspuiters, liner, vilt en materialen
  • Paradise Blue 1050 cm x 500 cm x 150 cm, incl. 4 skimmers, 8 inspuiters, liner, vilt en materialen
Wenst u een andere afmeting? Vraag dan een offerte aan en wij maken voor u een prijs op maat!

Voor dit ingegraven zwembad is een betonvloer noodzakelijk welke 20 cm rondom groter is dan bovenstaande afmetingen. Na het plaatsen van de panelen en de steunen worden de steunen ook ter versteviging met beton overgoten. Zo kan dit bad ook de druk van het water aan. 
 

Zwembad bouwpakket voor zelfbouw

Liner kleur zwembad bouwpakketZwembad bouwpakket met PSC panelen is zeer gemakkelijk zelf te bouwen. De PSC panelen worden gemaakt van zeer duurzaam gerecycled materiaal in combinatie met kunsthars. Dit maakt het tot een een oerdegelijk en rot bestendige panelen. Het zwembad heeft rondom verstevigingsribben en sterke beugels houden de panelen bij elkaar van dit zwembad bouwpakket. Het zwembad bouwpakket Paradise Blue wordt voorzien van een 75/100 sterke liner welke kan worden uitgevoerd in lichtblauw, beige, aqua blauw en grijs. Ook de inbouwdelen kunnen worden aangepast aan deze kleur. Verder kunt u optioneel een aantal bijpassende LED lampen selecteren welke dan ook weer worden gematcht met uw linerkleur. Zo heeft u het zwembad bouwpakket compleet en kunt u daarna kijken naar de zwembad installatie.
 

Zwembad installatie door Wim onze zwembadbouwer

De rest van de zwembad installatie kunt u helemaal naar eigen inzicht samenstellen en/of samen met ons op basis van uw wensen selecteren. Zwembad installatie en het in gebruik stellen van de zwembadpomp, filter en eventueel systeem voor waterbehandeling kunt u zelf doen, óf laten doen door Wim onze zwembadbouwer.

Wim heeft al ruim 20 jaar ervaring in het zwembad installatie vak. Na de zwembadinstallatie wordt de liner in het bad gehangen en wordt het bad gevuld en tegelijk rondom aangevuld met stabilisatiezand. Dit PSC panelen zwembad heeft 10 jaar volledige garantie op de structuur.