Pentair Whisperflo VS2
Pentair Whisperflo VS2

Energiebesparende zwembadpomp bespaart tot 70% op het verbruik. Deze Pentair Whisperflo VS2 is dé extreem stille variabele snelheidspomp voor uw zwembad!

Standaard levertijd

2 dagen

€ 1.295,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Variabele sneldheidspomp Pentair Whisperflo VS2

Display energiebesparende zwembadpompVariabele snelheidspomp uitkiezen? Dit is de nieuwe generatie zwembadpompen van het topmerk Pentair. Deze variabele snelheidspomp heeft een real-time klok met 24-uurs geheugenopslag en heeft een zeer eenvoudig display om drie snelheden te programmeren. Uiteraard heeft deze Whisperflo variabele snelheidspomp ook een handmatige modus. Tot slot heeft deze mooie variabele snelheidspomp een RVS spanring voor snel en eenvoudig onderhoud van het voorfilter.

Energiebesparende zwembadpomp tot 70%

Energiebesparende zwembadpomp dat wilt natuurlijk iedereen. Deze Pentair energiebesparende zwembadpomp is fluisterstil op lage snelheid en bespaard tot wel 70% op de energiekosten ten opzichte van een traditionele zwembadpomp. Deze Whisperflo heeft een high performance asynchrone inductiemotor van 1,5pK. Deze behaald een debiet van een 26 m3 per uur.

Inclusief aansluitkit en normaal 230V aansluiting. Download hier alvast de handleiding van deze energiebesparende zwembadpomp.


Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl