variabele snelheidspomp
Pentair Whisperflo VS2
Energiebesparende zwembadpomp bespaart tot 70% op het verbruik. Deze Pentair Whisperflo VS2 is dé extreem stille variabele snelheidspomp voor uw zwembad!

Standaard levertijd

3 dagen

€ 1.695,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Bestellen
 

Variabele sneldheidspomp Pentair Whisperflo VS2

Display energiebesparende zwembadpompVariabele snelheidspomp uitkiezen? Dit is de nieuwe generatie zwembadpompen van het topmerk Pentair. Deze variabele snelheidspomp heeft een real-time klok met 24-uurs geheugenopslag en heeft een zeer eenvoudig display om drie snelheden te programmeren. Uiteraard heeft deze Whisperflo variabele snelheidspomp ook een handmatige modus. Tot slot heeft deze mooie variabele snelheidspomp een RVS spanring voor snel en eenvoudig onderhoud van het voorfilter.
 

Energiebesparende zwembadpomp tot 70%

Energiebesparende zwembadpomp dat wilt natuurlijk iedereen. Deze Pentair energiebesparende zwembadpomp is fluisterstil op lage snelheid en bespaard tot wel 70% op de energiekosten ten opzichte van een traditionele zwembadpomp. Deze Whisperflo heeft een high performance asynchrone inductiemotor van 1,5pK. Deze behaald een debiet van een 26 m3 per uur.

Inclusief aansluitkit en normaal 230V aansluiting. Download hier alvast de handleiding van deze energiebesparende zwembadpomp.