luxe zwembad warmtepomp
Hydro Pro Inverter warmtepomp
Hydro Pro inverter is een top kwaliteit luxe zwembad warmtepomp. De Hydro Pro inverter heeft een hoog rendement met een COP van 13 en energielabel A!
€ 2.795,00
Prijs per stuk
 

Luxe zwembad warmtepomp

Luxe zwembad warmtepompen met een inverter zijn de toekomst. Deze luxe zwembad warmtepomp Hydro Pro inverter heeft de mogelijkheid om verwarmingscapaciteit aan de weersomstandigheden aan te passen. Via de knop pow/smrt/sil kan u het energiegebruik reduceren.
  • POWER: Deze modus wordt gebruikt om bij aanvang van het seizoen het zwembadwater op temperatuur te brengen.
  • SMART: De luxe zwembad warmtepomp heeft zijn primaire taak volbracht, in deze modus is de warmtepomp in staat om het zwembad water op een energie efficiënte manier op peil te houden. Door automatische aanpassing van draai snelheid van compressor en ventilator levert de warmtepomp een beter rendement.
  • SILENT: In de zomermaanden, wanneer de verwarming capaciteit minimaal nodig is, gaat de luxe zwembad warmtepomp in deze modus nog beter renderen. Extra voordeel, wanneer de warmtepomp moet bij verwarmen doet deze dit met minimale geluid belasting.
De luxe zwembad warmtepomp heeft een hoog rendement met een COP van 13. Hierdoor valt deze luxe zwembad warmtepomp onder energie label A. 
 

Hydro Pro inverter specificaties

De Hydro Pro inverter warmtepomp biedt de mogelijkheid om de verwarmingscapaciteit aan de weersomstandigheid aan te passen. De Hydro Pro inverter is een "all seasons model" en is al inzetbaar vanaf -5°C. Verder heeft de Hydro Pro inverter een behuizing van ABS en een gemakkelijke temperatuur controle middels een LCD display. De Hydro Pro inveter loopt rustig en heeft een geluidsarme compressor en ventilator. Verder heeft deze luxe zwembad warmtepomp een automatische ontdooi functie, R410a gas voor milieuvriendelijke werking, titanium warmtewisselaar geschikt voor zout en chloor.

Deze Hydro Pro inverter is leverbaar in de volgende varianten:
 
  Max volume zwembad Geluidsniveau Vermogen COP
Hydro Pro 5,1 kW 20 m3 40 dBA 0,3 - 1,1 kW 6,6 - 12
Hydro Pro 7,1 kW 30 m3 40 dBA 0,2 - 1,5 kW 6,6 - 13
Hydro Pro 9,6 kW 40 m3 40 dBA 0,2 - 1,9 kW 6,7 - 13
Hydro Pro 14 kW 55 m3 42 dBA 0,3 - 3,0 kW 6,7 - 13
Hydro Pro 19 kW 75 m3 42 dBA 0,5 - 3,9 kW 6,7 - 13
Hydro Pro 24 kW 100 m3 42 dBA 0,5 - 5,2 kW 6,7 - 13

De Hydro Pro inverter is uitgerust met een titanium warmtewisselaar en wordt geleverd inclusief flowswitch, aftapplug en trillingsdempers. Alle Hydro Pro warmtepompen worden geleverd met een softstart module, waardoor spanningswisselingen bij het opstarten worden voorkomen.

Download hier de volledige productsheet van de Hydro Pro inverter warmtepomp.

Tot slot heeft deze Hydro pro warmtepomp 2 jaar fabrieksgarantie. Uiteraard zal Inbouwzwembad.nl u bijstaan om bij een mogelijke garantie de warmtepomp zo spoedig mogelijk te laten repareren.