Houten zwembad zelf gebouwd door fam. van Essen in Groningen

Familie van Essen kwam helemaal uit Groningen naar onze showtuin in Zevenbergen om de mogelijkheden voor een houten zwembad te bespreken. In overleg is gekozen voor het Ubbink Linea rechthoekig houten zwembad met veel extra's. Ook is gekozen voor een energiezuinige inverter warmtepomp. Op marktplaats kwam familie Essen nog een mooie overkapping tegen waardoor het nu echt een all weather zwembad is geworden. 

Grondwerken voor houten inbouwzwembadBetonvloer voor houten zwembadStaalconstructie voor houten zwembadHouten zwembad opbouwenHouten inbouwzwembad isolerenHouten inbouwzwembad met overkapping
 

Inbouwzwembad voor winter en zomer

Nu de combinatie is gemaakt van een inverter warmtepomp en een volledig glazen overkapping voor het zwembad kan de familie altijd zwemmen. In weer en wind en in de winter en in de zomer! Wij wensen familie Van Essen super veel plezier van dit prachtige zwembad.

Wilt u ook een inbouwzwembad voor winter en zomer? Bekijk de mogelijkheden van een houten inbouwzwembad in combinatie met een inverter warmtepomp!