Funny Yang Italiaans design buitendouche

Design buitendouche van een Italiaanse top kwaliteit. Heerlijke tuindouche met deze Funny Yang douche op de koud- en warm waterleiding.

€ 395,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Tuindouche van Italiaans top design

Tuindouche made in ItalyTuindouche kopen van echt Italiaans top design? Deze Funny Yang buitendouche is een prachtige strakke douche gemaakt van Polyethyleen met HD chroom delen. Deze traditionele tuindouche heeft een mengkraan en een voetenkraan. Bij deze tuindouche heeft u keuze uit 7 verschillende trendy kleuren.

Antraciet - Wit -> direct leverbaar
Groen - Blauw -> leverbaar in 2 weken direct uit Italië
Andere kleuren -> op maat geproduceerd, levertijd +/- 4 weken

Buiten douchen met een tuindouche is heerlijk. Bijvoorbeeld in de zomer om even af te koelen, of om uzelf even af te spoelen voordat u het inbouwzwembad of de buitenspa in gaat.

Design buitendouche op de waterleiding

Design buitendouche met de Funny Yang kan altijd met koud en warm water doordat deze douche direct aangesloten moet worden op de koud- en warm waterleiding. De Funny Yang douche van Arkema Design is een echt 'Made in Italy' product en dat straalt er ook vanaf!
  • Design buitendouche binnen gebruiken2 x 1/2 inch aansluiting voor waterleiding
  • Mengkraan voor koud en warm water
  • Voetenkraantje
  • Afmeting 17,5 cm x 19 cm x 214 cm
Het HD-polyethyleen van deze design buitendouche is bestand tegen UV-stralen en zout zodat deze douche ook gebruikt kan worden bij zoutelektrolyse zwembaden of zelfs in maritieme omgevingen. Ook wordt de Funny Yang nogal eens gebruikt voor binnen. Waarom ook niet? 

Douchen onder een Italiaans design buitendouche? Kies nú deze prachtige trendy Arkema tuindouche!

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl