Goedkope jetstream STP voor zwemtraining
Goedkope jetstream STP voor zwemtraining

Goedkope jetstream welke eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Instelbare tegenstroompomp voor een dagelijkse zwemtraining.

€ 1.295,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Tegenstroompomp voor dagelijkse zwemtraining

Instelbare tegenstroompomp voor een dagelijkse zwemtraining. Deze tegenstroompomp kan eenvoudig worden geïnstalleerd. Het is bij deze tegenstroompomp mogelijk om de straal sterkte en luchtaanzuiging van het mondstuk van 40 mm diameter, direct in te stellen. Het mondstuk en de zuig-en pneumatische schakelaar zijn gepositioneerd in het frontpaneel van de tegenstroompomp.

Specs goedkope jetstreamGoedkope jetstream met een prima kracht

De goedkope jetstream STP kan worden ingezet als wand inbouw in alle zwembaden als attractie, voor fitness, onderwatermassage en/of om het zwemmen in uw zwembad wat sportiever te maken. Zeker bij kleinere inbouwzwembad van onder de 8 meter lengte wordt vaak gekozen om er jetstream te plaatsen. Dit omdat je met een goedkope jetstream toch het idee krijgt van baantjes zwemmen. U kunt zo lang als u wilt tegen de stroom van de goedkope jetstream in zwemmen.

De goedkope jetstream is er in 3 varianten:

STP-2200 - 55 m3 p/u - 2,2 kW - 220V - 3PK vermogen
STP-3000 - 65 m3 p/u - 3 kW - 400V - 4PK vermogen (krachtstroom)
STP-4000 - 80 m3 p/u - 4 kW - 400V - 5,5PK vermogen (krachtstroom)

Download hier alvast de gebruikershandleiding van deze goedkope jetstream.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl