Jetstream met dubbele jets Aqua Flow
Jetstream met dubbele jets Aqua Flow

Tegenstroominstallatie met twee richtbare jets voor een optimale zwembeleving. Jetstream zwembad Aqua Flow Jet double counter swim unit online bestellen!

Standaard levertijd

1 week

€ 2.195,00
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Jetstream zwembad met twee richtbare jets

Jetstream zwembad voor de geoefende zwemmer. Deze Aqua Flow Jet double counter swim jetstream zwembad is een compacte tegenstroom unit met twee richtbare jets. Deze tegenstroominstallatie wordt al prefab klaargemaakt zodat de installatie makkelijk gaat. Deze jetstream zwembad heeft een 60m3 pomp (2 x 30 m3/u) met een power output van 0,8kW en een druk bij de jet uitlaat van 0,4 bar. De flow rate op twee meter van de jetstream is 0,7 m/s en dat is voldoende om heerlijk tegenin te kunnen zwemmen.

Deze tegenstroominstallatie kan gewoon op 230 V worden aangesloten en kan aan en uit worden gezet vanuit het zwembad. De twee jets kunnen ook afzonderlijk van elkaar bediend worden. De jets van de tegenstroominstallatie zijn ook afzonderlijk van elkaar te richten. Kies nu voor deze krachtige jetstream voor in uw zwembad!

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl