houten zwembad zelfbouwpakket cerland zwembad in de tuin houten zwembad ingraven cerland
houten zwembad zelfbouwpakket cerland zwembad in de tuin houten zwembad ingraven cerland
Weva houten zwembad rond/ovaal
Zwembad zelfbouwpakket van houten planken en een liner. Oude naam is Cerland zwembad, nu is het een Procopi zwembad. Mooi houten zwembad ingraven!
€ 5.650,00
Prijs per stuk
 

Houten zwembad ingraven?

Houten zwembad ingraven? Bekijk dan de opties van dit prachtige Weva houten zwembad eens. Weva is een mooi houten zwembad waarvan de houtstructuur is gemaakt van massief dennenhout (grove den). Dit houten zwembad ingraven geeft geen enkel probleem met de duurzaamheid van uw zwembad. Dit wordt zelfs 10 jaar gegarandeerd! Het hout is namelijk autoclaaf behandeld klasse 4 en heeft een dikte van 45 mm. De badrand is behandeld dennenhout klasse 4 met een dikte van 28 mm en een breedte van 290 mm. Het Weva zwembad is gemaakt van hout uit beschermde wouden. Dit wordt gegarandeerd door het PEFC-certificaat.

Dit Weva zwembad is leverbaar in de volgende varianten:
  • Weva Octo 530 - buitenmaat 528 cm - binnenmaat 470 cm - 133 cm diep - 7,9 m3 pompflow
  • Weva Octo+640 - buitenmaat 644 x 404 cm - binnenmaat 590 x 350 cm - 120 cm, 133 óf 146 cm diep - 8,3 m3 pompflow
  • Weva Octo+840 - buitenmaat 843 x 489 cm - binnenmaat 789 x 435 cm - 133 óf 146 cm diep - 8,3 m3 pompflow
Dit houten zwembad ingraven is prima zelf te doen. Het wordt geleverd als een zwembad zelfbouwpakket met duidelijke instructies.
 

Zwembad zelfbouwpakket met duidelijke instructies

Zwembad zelfbouwpakket met duidelijke instructies waardoor dit met twee personen in een weekend best prima te bouwen is na het grondwerk. De grotere modellen kosten wat meer tijd. Na het opbouwen van de houtstructuur kan de blauwe liner van 75/100 er worden in gehangen. Het zwembad zelfbouwpakket wordt compleet geleverd inclusief skimmer, zandfilter met 6-weg klep, filterzand, zwembadpomp met voorfilter, inspuiter, RVS trap 3 treden aan de binnenzijde, houten trap 4 treden aan de buitenzijde en ondertapijt.

Nú inclusief gratis drainagescherm om het hout te beschermen bij het inbouwen!

Zwembad zelfbouwpakket met een prachtig eindresultaat!
 

Cerland zwembad nu Proswell van Procopi

Deze zwembaden worden sinds jaar en dag gemaakt in een fabriek in Frankrijk. Voorheen waren dit de Cerland zwembaden. Sinds een kleine 10 jaar heeft Procopi deze fabrieken en Cerland zwembad types overgenomen. Sindsdien zijn ze ondergebracht in het Proswell assortiment welke nog steeds met name in Frankrijk een enorme afzet heeft. Omdat hout een natuurlijk materiaal is, kent het ook onvolkomenheden. Dit is normaal en schaadt de duurzaamheid van het hout of het houten zwembad helemaal niet.

De garantie op dit Cerland - Proswell zwembad is 10 jaar op structuur en liner, 5 jaar op het filter en 2 jaar op de pomp en trap. U ontvangt een gratis drainagescherm om het hout te beschermen en te isoleren voor extra lang onbezorgd plezier!