elbe zwembadfolie kleuren
Elbe zwembadfolie
Zwembad laten foliën? Elbe zwembadfolie is een top kwaliteit folie voor uw zwembad. Folie zwembad online bekijken voor als u het zwembad wilt laten foliën.
€ 45,00
Prijs per m2
Aantal: 
Bestellen
 

Folie zwembad uitkiezen

Folie zwembad uitkiezen? SBG zwembadfolie wordt hoofdzakelijk gebruikt als hoogwaardige, versterkte membraan voor openbare zwembaden, recreatie zwembaden, hotel zwembaden maar ook voor exclusieve privé-zwembaden. Deze Elbe blueline folie zwembad is maar liefst 1,5 mm dik! Deze folie zwembad is het ideale product voor nieuw te bouwen of te verbouwen binnen- en buitenzwembaden, ongeacht welke vorm ze hebben of hoe groot ze zijn. Folie zwembad SBG kan gebruikt worden op bijna elke ondergrond. Folie voor zwembad van tegels, bouwblokken, beton, metaal, hout en kunststof. Deze Elbe zwembadfolie wordt altijd geleverd in rollen van 25 meter en 1,65 meter breed. De prijs is per strekkende meter van 165 cm breed. Vul bij het aantal het aantal meters in, altijd in een veelvoud van 25. 

Deze folie zwembad is leverbaar in de volgende kleuren:


Elbe zwembadfolie kleuren

Elbe zwembadfolie is het beste als u het zwembad wilt laten foliën

Elbe zwembadfolie is de beste kwaliteit als u het zwembad wilt laten foliën. De extreme treksterkte en zeer zware kwaliteit van deze folies garanderen de beste kwaliteit voor jarenlang zwemplezier. De SBG 150 Elbe zwembadfolie is absoluut waterdicht en heeft een antibacteriële werking. De garantie op waterdichtheid is zelfs 10 jaar! De Elbe zwembadfolie is gecertificeerd onder de hoge eisen van de Duitse gezondheidsautoriteiten en voldoen aan alle chemische en fysische richtlijnen. Bekijk hier alvast de complete Elbe zwembadfolie technische informatie.

Kom de exacte kleuren van de Elbe zwembad folie bij ons bekijken in de winkel óf wilt u het zwembad laten foliën? Vraag hier direct een offerte aan!