Energiezuinige zwembadpomp
Poollux Super Power variabele speed zwembadpomp
Goedkope variabele speed zwembadpomp om direct energie te gaan besparen! Deze Poollux Super Power variabele speed zwembadpomp is een betaalbare frequentie gestuurde pomp.
€ 849,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 

Energiezuinige zwembadpompEnergiezuinige zwembadpomp Poollux Super Power

De energiezuinige zwembadpomp Poollux Super Power heeft een 1,5pK motor. Hiermee kunt u ook met gemak naar een dakje pompen voor bijvoorbeeld iets van zwembadverwarming. Doorgaans wordt een energiebesparende zwembadpomp de hele dag zachtjes aangezet. Bijvoorbeeld op 4,5m3/u om wat stroming te genereren en bijvoorbeeld de warmtepomp van voldoende flow te voorzien. Daarnaast zetten veel mensen hem in de nacht even een paar uur op volle power om het bad lekker te filtreren. 

Veel mensen zoeken een betaalbare energiezuinige variabele speed zwembadpomp om direct te gaan besparen op de energie. Naast een energiebesparing een variabele speed zwembadpomp het grootste deel van de dag nog een stuk stiller dan een traditionele zwembadpomp.
 

Variabele speed zwembadpomp met prima prestaties

Deze variabele speed zwembadpomp kan in 4 verschillende snelheden worden in geprogrammeerd. Tot een maximale power van 24 m3/u. Zo is deze zwembadpomp toereikend tot zwembaden van een 80m3! Doorgaans wordt deze pomp echter juist een stuk zachter gezet om te kunnen profiteren van de energiebesparing. Zie het als een 3.2 motor in een auto die heerlijk rustig 100 rijdt op de snelweg. Dan is deze super stil en ook energie zuinig. Als u echter met een 1.4 motor op de snelweg rijdt moet hij al flink aan de bak. Zal hij veel herrie maken én flink wat verbruiken.

Grafiek energiezuinige zwembadpompSpecificaties variabele speed zwembadpomp Poollux Super Power:
  • Maximaal debiet 24m3/u
  • Toerental instelbaar tussen de 1200 en de 2900 RPM
  • Maximale opvoerhoogte is 15 meter
  • Beveiliging tegen oververhitting
  • Inhoud voorfilter 2 liter
  • Super stille werking in laagste toerental
  • Wordt geleverd met externe communicatiekabel zodat hij kan koppelen met Sugar Valley
De nieuw ontwikkelde PMM-motor wint aan efficiëncy door de magneten die de rotor laten draaien, wat een besparing op energiekosten tot 80% oplevert.

Download hier alvast de handleiding van deze variabele speed zwembadpomp.
Deze energiebesparende zwembadpomp heeft 2 jaar garantie.