Hayward variabele speed zwembadpomp
Hayward variabele speed zwembadpomp

Hayward zwembadpomp RSII energiezuinige zwembadpomp. Deze zwembadpomp kan met variabele snelheid werken waardoor tot 85% energiebesparing mogelijk is!

€ 1.295,00
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Energiezuinige zwembadpomp van Hayward

De energiezuinige zwembadpomp Hayward RS II VSTD pomp zorgt voor een optimale filtratie ondersteuning en een aanzienlijke energiebesparing. Wanneer uw filtratie systeem 24 uur per dag draait, is een besparing tot 85% mogelijk op het stroomgebruik. De zeer efficiënte Duitse motor is geluidsarm en uitermate betrouwbaar. Wilt u uw zwembad op de toekomst voorbereiden? Kies dan voor de nieuwste technologie in variabele speed energiezuinige zwembadpompen.

Hayward zwembadpomp RS II VSTD

Grafiek energiezuinige zwembadpomp

De Hayward zwembadpomp RS II VSTD geeft in lage snelheid nauwelijks geluid. De eigenschappen van de Hayward zwembadpomp RS II VSTD op een rijtje:

  • Koppelingen: lijmaansluiting 63 mm
  • Zoutwaterbestendig tot 0,4% zoutconcentratie (4 gr/ltr)
  • Ingebouwde, gemakkelijk toegankelijke controller met sterke bedieningstoetsen
  • 5 instelbare toerentallen
  • Skimmerfunctie instelbaar
  • 4 digitale aansluitopties voor ondersteuningsapparatuur
  • Control box met timerfunctie
De Hayward zwembadpomp genereert tot ongeveer 20 m3 per uur waterflow en is ook zoutwaterbestendig (tot 0,4%). Bekijk hier alvast de hele productsheet van deze Hayward zwembadpomp. Deze Hayward zwembadpomp is nú te bekijken in onze winkel!

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl