Odyssea houten zwembad rond/ovaal

Zwembad ovaal of rond voor in de tuin. Diep zwembad kopen met composiet afwerkrand geeft een heerlijke sfeer in de tuin. Kies een zwembad ovaal of rond!

€ 6.795,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Zwembad ovaal of rond?

Zwembad ovaal of rond? Wat past het beste in uw tuin? Een houten zwembad kan rechthoeking, rond of ovaal zijn. Het Odyssea zwembad ovaal is een prachtig zwembad met een houten ombouw, maar een composiet houten afwerkrand. Dit zorgt ervoor dat de rand niet verkleurd en er nooit splinters, algengroei of iets kunnen ontstaan. Wel blijft de look van het hout en de stevigheid behouden. In het onderhoud is een composiet afwerkrand natuurlijk super vriendelijk.

Bovenrand composiet zwembad ovaalGrijze composiet bovenrand zwembad

De houtstructuur van de Odyssea is gemaakt van massief dennenhout (grove den). Dit zwembad ovaal of rond ingraven geeft geen enkel probleem met de duurzaamheid van uw zwembad. Het wordt zelfs 10 jaar gegarandeerd! Het hout is namelijk autoclaaf behandeld klasse 4 en heeft een dikte van 45 mm. De badrand is composiet hout van 35 mm dik en 285 mm breed. Het Odyssea zwembad is gemaakt van hout uit beschermde wouden. Dit wordt gegarandeerd door het PEFC-certificaat.

Dit Odyssea zwembad ovaal of rond in de volgende varianten:
  • Odyssea Octo 530 - buitenmaat 525 cm - binnenmaat 470 cm - 133 cm diep - 9,1 m3 pompflow
  • Odyssea Octo+640 - buitenmaat 643 x 403 cm - binnenmaat 590 x 350 cm - 133 óf 146 cm diep - 9,1 m3 pompflow
  • Odyssea Octo+840 - buitenmaat 842 x 488 cm - binnenmaat 789 x 435 cm - 133 óf 146 cm diep - 9,1 m3 pompflow
Dit houten zwembad ovaal of rond zelf ingraven is prima zelf te doen. Het wordt geleverd als een zelfbouwpakket met een gratis drainagescherm en duidelijke instructies.

Diep zwembad kopen en zelf bouwen

Diep zwembad kopen? De Odyssea heeft twee varianten die zelfs 146 cm diep zijn. Een diep zwembad kopen is één, maar het zwembad opbouwen is natuurlijk twee. Dit zelfbouwpakket heeft duidelijke instructies waardoor dit met twee personen in een dag of drie prima te bouwen is.  Even uitgezonderd het voorbereidende grondwerk. Dit diep zwembad kopen betekend een zeer compleet zwembad kopen! De Odyssea wordt namelijk compleet geleverd inclusief skimmer, zandfilter met 6-weg klep, filterzand, zwembadpomp met voorfilter, inspuiter, RVS trap 3 treden aan de binnenzijde, houten trap 4 treden aan de buitenzijde, zomerafdekking 280 micron, elektrisch paneel twee onderwater halogeen lampen, dechlorinator en ondertapijt. Kortom een diep zwembad kopen met vele extra's! Na het opbouwen van de houtstructuur kan de liner van 75/100 er worden in gehangen. De zwembadliner is leverbaar in drie kleurvarianten: blauw, beige en lichtgrijs. De inbouwdelen worden ook geleverd in de linerkleur zodat deze prachtig wegvallen in het design. 

Kleur liner diep zwembad kopen
Het gebruikte hout van dit diepe zwembad komt uit noord Europa en heeft behandeling klasse IV. Verder is het hout PEFC gecertificeerd en wordt het gebruikt uit duurzaam beheerde bossen. Daar het hout natuurlijk materiaal is kan het onvolmaaktheden vertonen. Dit is normaal en heeft geen gevolg voor de duurzaamheid van het zwembad.

De garantie op dit Odyssea zwembad ovaal of rond is 10 jaar op houtstructuur, composiet, verlichting, inbouwdelen en liner. Daarnaast 5 jaar op het filter en 2 jaar op de pomp, zomerafdekking, dechlorinator en trap. Wij leveren bij dit zwembad een gratis drainagescherm om het hout te beschermen en te isoleren.

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl