Funny Yin Italiaans design buitendouche

Buitendouche kopen van een Italiaanse top kwaliteit. Heerlijk buiten douchen met deze Funny Yin douche op koud- en warm water aansluiting.

€ 395,00
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Toevoegen aan winkelwagen

Buitendouche kopen van Italiaans design

Buitendouche made in ItalyWilt u een buitendouche kopen van echt Italiaans design? Deze Funny Yin buitendouche is een prachtige douche gemaakt van Polyethyleen met HD chroom delen. Deze traditionele douche heeft een mengkraan en een voetenkraan. Een buitendouche kopen die in uw tuindesign past kan nú met deze Arkema design douches. Keuze uit 7 verschillende trendy kleuren. Het HD-polyethyleen is bestand tegen UV-stralen en zout zodat deze buitendouche ook gebruikt kan worden bij zoutelektrolyse zwembaden of zelfs in maritieme omgevingen. 

Buiten douchen met altijd warm water?

Buiten douchen is heerlijk? Bijvoorbeeld in de zomer om even af te koelen, of om uzelf even af te spoelen voordat u het zwembad of de buitenspa in gaat.

Aansluiting buiten douchenBuiten douchen met de Funny kan altijd met koud en warm water doordat deze douche aangesloten wordt op de koud- en warm waterleiding. De Funny Yin douche van Arkema Design is een echt 'Made in Italy' product
  • 2 x 1/2 inch aansluiting voor waterleiding
  • Mengkraan voor koud en warm water
  • Voetenkraantje
  • Afmeting 17,5 cm x 19 cm x 232 cm
Buiten douchen? Kies nú deze prachtige trendy Arkema design buitendouche!

Vanwege een positieve coronatest bij één van onze collega’s hebben wij voor uw veiligheid besloten onze fysieke winkel en showtuin in Zevenbergen te sluiten. Onze telefonische klantenservice is in deze periode geopend op werkdagen van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij doen onze uiterste best alle mailtjes dezelfde dag te beantwoorden. Deze aanpassingen gelden in ieder geval tot en met dinsdag 27 oktober.

Alle bestellingen in onze webshop worden vooralsnog zonder vertraging bij onze klanten bezorgd!
We wensen iedereen veel gezondheid toe en hopelijk tot snel!


Team Inbouwzwembad.nl