Zwembad aanleggen staalwand Zelfbouw zwembad met hulp Zelfbouw zwembad Interline century
Zwembad aanleggen staalwand Zelfbouw zwembad met hulp Zelfbouw zwembad Interline century
Staalwand zwembad Tholen
Zwembad aanleggen in de tuin met hulp van Inbouwzwembad.nl. Het Interline zwembad Tholen staat garant voor jarenlang plezier. Kies een zelfbouw zwembad!
€ 1.939,00
Prijs per Stuk
 

Zwembad aanleggen in de tuinZwembad aanleggen in de tuin?

Zwembad aanleggen in uw tuin? Een staalwand zwembad is eigenlijk de makkelijkste manier van een zwembad aanleggen. Een staalwand zwembad aanleggen is met twee mensen in één dag prima te doen. Het zwembad Tholen bouwt u op door de gegalvaniseerde metalen wand in de bodemrails te plaatsen. Een kunststof strip klemt vervolgens de hoogwaardige liner van 50/100 aan de bovenkant vast. Tot slot monteert u de staanders en de 17,5 cm brede stalen toprail af en kunnen, wanneer de waterlijn bij de uitsparing is aangekomen, de inbouwdelen zoals de skimmer en inspuiter bevestigd worden. Onderaan deze pagina is een filmpje te bekijken van de bouw van dit zelfbouw zwembad.
 
 

Interline zwembad Century zelf samenstellen

Interline zwembad Century is één van de meest verkochte inbouwzwembaden van Nederland. Normaal wordt dit zwembad als complete set verkocht waarbij Interline een kunststof trap en een zandfilterpomp heeft gekozen. Helaas volstaan die lang niet altijd aan de wensen van onze klanten. Inbouwzwembad.nl biedt dit Interline zwembad als één van de weinige zwembadwinkels gewoon kaal aan onder de naam Tholen. U ontvangt de staalwand, bevestigingsmaterialen, liner, skimmer en inspuiter waarmee u het Interline zwembad zelf kunt bouwen. Daarna kunt u samen met ons bekijken welke trap u wenst en welke capaciteit zandfilterpomp het beste past bij uw wensen.

De ongeëvenaarde sterkte en kwaliteit van een staalwand Interline zwembad is legendarisch te noemen. Veel klanten van ons hebben dit zwembad al ruim 20 jaar in de tuin liggen. Bij een Interline zwembad wordt de kwaliteit ook gegarandeerd! Er geldt, ook bij zelfbouw van dit zwembad een garantie van 10 jaar op het zwembad zelf en 3 jaar op de liner. Hou er verder rekening mee dat wij bij staalwand baden ten zeerste afraden om zoutelektrolyse te gebruiken. De garantie vervalt dan helaas.
 

Zelfbouw zwembad met hulp van Inbouwzwembad.nl

Kiest u voor een zelfbouw zwembad van Inbouwzwembad.nl dan kiest u voor veel extra tips en trics bij het bouwen, een duidelijke montage instructie, begeleiding wanneer u ergens tegenaan loopt tijdens de bouw én wanneer u tijdens het zelfbouw zwembad echt vast loopt onze zwembadbouwer Wim met 20 jaar ervaring die u dan, tegen een meerprijs kunt helpen op locatie. Ervaring leert dat dit gelukkig niet vaak nodig is.

Zelfbouw zwembad Tholen is verkrijgbaar in de volgende varianten:
  • Diameter 360 cm, hoogte 132 cm, 12 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 395 cm)
  • Diameter 460 cm, hoogte 132 cm, 20 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 495 cm)
  • Diameter 550 cm, hoogte 132 cm, 29 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 585 cm)
  • Diameter 640 cm, hoogte 132 cm, 39 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 675 cm)
  • Diameter 730 cm, hoogte 132 cm, 50 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 765 cm)
Het zelfbouw zwembad Tholen wordt geleverd met instructie dvd en uiteraard duidelijke papieren montage-instucties. Loopt u ergens vast tijdens de bouw? Bel ons gerust!

Dit zelfbouw zwembad is nú te bekijken in onze showtuin in Zevenbergen!