Groot polyester zwembad Zwembad laten inbouwen resultaat
Groot polyester zwembad Zwembad laten inbouwen resultaat
Empire pools Cesar vinylester
Groot polyester zwembad of vinylester zwembad kopen? Empire Pools Cesar zwembad laten bouwen door onze zwembadbouwer met 20 jaar ervaring!
€ 22.350,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Groot polyester zwembad?

Groot polyester zwembad in de tuin. Inbouwzwembad.nl heeft een groot polyester vinylester zwembad van Nederlandse TOP kwaliteit gevonden; Empire pools Cesar. De nieuwste variant waar deze baden van gemaakt zijn is vinylester. Vinylesterhars is een hars geproduceerd door de verestering van een epoxyhars met acryl- of methacrylzuren. Dit thermohardende materiaal is een sterker alternatief voor polyester. Vinylester heeft een lagere harsviscositeit (ongeveer 200 cps) dan polyester (ongeveer 500 cps). Het is een veel voorkomende hars in de scheepvaartindustrie vanwege de corrosieweerstand en het vermogen om waterabsorptie te weerstaan. Vinylesterhars is osmose bestendig en tevens goed bestand tegen chemicalien. Vinyester is extreem duurzaam en heeft een normale levensduur van een 80 jaar. Door de verschillende lagen vinylester te gebruiken in onze Empire Pools en de honingraatstructuur wordt er een dikke wand gecreëerd van 22 mm. Deze honingraatstructuur zorgt voor stevigheid enerzijds, en anderzijds voor isolatie van de kuip.Zo kunt u onbezorgd genieten van dit groot polyester zwembad. Wist u bijvoorbeeld dat ook het top merk Starline zwembaden worden gemaakt van Vinylester? En dat diezelfde grondstoffenleverancier aan onze Empire pools levert? 

Op een Empirepools vinylester zwembad van Inbouwzwembad.nl wordt 10 jaar garantie gegeven op de constructie, 5 jaar op osmose en 2 jaar op alle accessoires. 

Vragen over groot polyester zwembadAfmeting groot polyester zwembad: 1000 cm x 400 cm x 150 cm diep.
 

Zwembad laten bouwen door zwembadbouwer Wim

Wilt u een mooi zwembad laten bouwen? Let dan erg goed op de afgegeven garantie in combinatie met de prijs. Hele goedkope polyester kuipen worden vaak door de kosten voor het zwembad inbouwen en alle bijkomende accessoires toch nog zeer prijzig. 

De Empire Pools zwembaden worden door ons zwembad bouwteam onder leiding van zwembad installateur Wim ingebouwd bij u. Voor het zwembad laten inbouwen wordt nog een meerprijs gerekend. Dit is geheel afhankelijk van de uw situatie en uw wensen. Onze zwembadbouwer Wim heeft al 20 jaar ervaring met het inbouwen van monoblock en bouwkundige zwembaden.

Vinylester zwembad met plageDit zwembad Empire pools Cesar wordt geleverd inclusief:
  • 2 hoogwaterlijn skimmers
  • 4 inspuiters
  • 2 LED onderwater spot
  • Plagedeel 
  • Rechte trap
Optioneel kunt u kiezen voor een afdekking:
  • Opbouw lamellenafdekking met PVC lamellen
  • Inbouw lamellenafdekking met PVC lamellen
  • Inbouw lamellenafdekking met Polycarbonaat solar lamellen
Een inbouw lamellenafdekking wordt prachtig onder het plage deel verwerkt, zodat u geen effectieve zwemruimte kwijt bent in uw zwembad.

Een speciale TÜV goedgekeurde, gellaag geeft een glanzend oppervlakte en is bestand tegen lange termijninvloed van chloor, UV-radiatie en temperatuurschommelingen. Wilt u een Empire pools vinylester zwembad laten bouwen? Maak dan nú een afspraak bij ons in Zevenbergen om alle mogelijkheden te bespreken.