zwembad stalenwand walcheren Zwembad stalen wand Ovaal stalen zwembad
zwembad stalenwand walcheren Zwembad stalen wand Ovaal stalen zwembad
Staalwand zwembad Walcheren
Zwembad stalen wand aanleggen met hulp van Inbouwzwembad.nl. Het stalen zwembad Walcheren heeft 10 jaar garantie. Kies nú een zwembad stalen wand!
€ 3.775,00
Prijs per stuk
 

Stalen zwembad aanleggen in de tuin

Stalen zwembad aanleggen in uw tuin? Een stalen zwembad is de snelste en makkelijkste manier van een eigen zwembad aanleggen. Een stalen zwembad is met twee mensen in één dag prima aan te leggen. Het zwembad Walcheren bouwt u op door de gegalvaniseerde metalen wand in de bodemrails te plaatsen. Een kunststof strip klemt vervolgens de hoogwaardige liner van 50/100 aan de bovenkant vast. Tot slot monteert u de staanders van het stalen zwembad en de 17,5 cm brede stalen toprail af. Tot slot kunnen, wanneer het water tot bij de uitsparing is aangekomen, de inbouwdelen zoals de skimmer en inspuiter bevestigd worden. Onderaan deze pagina is een filmpje te bekijken van de bouw van dit prachtige stalen zwembad.
 
Normaal wordt dit stalen zwembad als complete set verkocht inclusief een kunststof trap en een zandfilterpomp. Helaas volstaat de set lang niet altijd aan de wensen van onze klanten. Inbouwzwembad.nl biedt dit Interline zwembad stalen wand als één van de weinige zwembadwinkels gewoon kaal aan onder de naam Walcheren. U ontvangt de bodem- en toprail, stalen wand, bevestigingsmaterialen, liner, skimmer en inspuiter waarmee u het stalen zwembad zelf kunt bouwen. U kunt dan samen met ons kijken welke trap u wenst en welke capaciteit zandfilterpomp het beste bij uw wensen past.
 

Zwembad stalen wand met compact schoren

Zwembad stalen wand Interline Century is één van de meest verkochte inbouwzwembaden van Nederland. Een ovalen zwembad stalen wand moet altijd worden geschoord om de druk van het water kwijt te kunnen. De meeste stalen zwembaden hebben daarom ook 100 cm brede schoren, aan de lange kant van het zwembad, welke mee ingegraven moeten worden. Dit ovalen zwembad stalen wand heeft als enige compact schoren. Deze schoren zijn slechts 30 cm. Dat scheelt u veel werk met het uitgraven.

De ongeëvenaarde sterkte en kwaliteit van een zwembad met stalen wand is legendarisch te noemen. Veel klanten van ons hebben dit stalen zwembad al ruim 20 jaar in de tuin liggen. Bij dit zwembad wordt de kwaliteit ook gegarandeerd! Er geldt, ook bij zelfbouw van dit zwembad een garantie van 10 jaar op het zwembad zelf en 3 jaar op de liner.

Zwembad Walcheren is verkrijgbaar in de volgende varianten:
  • 610 cm x 360 cm, hoogte 132 cm, 21 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 645 cm x 395 cm)
  • 730 cm x 360 cm, hoogte 132 cm, 25 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 765 cm x 395 cm)
  • 850 cm x 490 cm, hoogte 132 cm, 39 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 885 cm x 525 cm)
  • 975 cm x 490 cm, hoogte 132 cm, 45 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 1010 cm x 525 cm
  • 1050 cm x 550 cm, hoogte 132 cm, 54 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 1085 cm x 585 cm)
  • 1250 cm x 640 cm, hoogte 132 cm, 75 m3 inhoud. (buitenmaat incl. toprail 1285 cm x 675 cm
Kiest u voor een zelfbouw zwembad van Inbouwzwembad.nl dan kiest u voor veel extra tips en adviezen bij het bouwen, een duidelijke montage instructie en begeleiding wanneer u ergens tegenaan loopt. Wanneer u tijdens het zwembad bouwen echt vast loopt hebben wij nog een back-up. Onze zwembadbouwer Wim heeft 20 jaar ervaring en kan u dan, tegen een meerprijs, helpen op locatie. Ervaring leert dat dit gelukkig niet vaak nodig is. Bekijk hier alvast de bouwinstructie van dit zwembad. Hou er verder rekening mee dat wij bij staalwand baden ten zeerste afraden om zoutelektrolyse te gebruiken. De garantie vervalt dan helaas.

Dit zwembad stalen wand is nú te bekijken in onze showtuin in Zevenbergen!